Kristin J
Benidorm, Spania
Anmeldelse av Apartamentos Teneguia
3,0 av 5 boblerAnmeldt 11. nov. 2018
Dato for oppholdet: november 2018
Romtips: Pass på å be tom med morgen eller kvelds sol
1.5 km fra Apartamentos Teneguia
0.9 km fra Apartamentos Teneguia
Utendørsbasseng
Se flere hoteller i Puerto de la Cruz
Anmeldt 6. september 2017 via mobile enheter

Vi har tilbrakt 11 netter på dette hotellet. Da vi ankom var vi tørste etter en lang reise, men de hadde ikke vann på huset. Siden det var midt på natten, var det heller ikke noe åpent. Dårlig service!!
Resepsjonistene snakket dårlig engelsk, så kommunikasjonen var ikke helt til stede.
Vi hafde rom i 7.etg, og dagen vi skulle dra, så vi en kjempe stor kakerlakk på rommet vårt. «Heldigvis» var dette siste dagen....

Ikke dra hit.

Dato for oppholdet: august 2017
1  Takk, Eva Malene H
Anmeldt 15. august 2017 via mobile enheter

Største pluss med hotellet var beliggenheten. Nært stranden og de fleste viktige ting, slik som butikker, apotek og treningssenter. Prisen var relativt lav og man må ta dette i betraktning. Bassenget var greit nok, og hadde nok solsenger, renholdet virket bra. Renholdet for øvrig var greit, men opplevde til stadighet sure håndduker. Helt unødvendig. Ellers virket de ansatte vennlige og hjelpsomme, noe varierende engelskkunnskaper forekom. Helt ok utvalg av kjøkkenutstyr, men det kunne med fordel vært stekeovn og vannkoker. Soverommet var utstyrt med to enkeltsenger som kunne slåes sammen om man flyttet nattbordet.
Når det kommer til de mindre gode tingene må jeg påpeke støyen fra omkringliggende aktiviteter og gatene, den var veldig påtrengende, og om man sover lett vil jeg anbefale ørepropper. Kunne ikke se at det var A/C på hotellet, heller ingen vifter, så vi måtte ha vinduene åpen hele tiden. Så var det heisene. Vi bodde i 7 etasje, og heisene opplevdes som marerittaktig trege. Av og til fungerte kun én heis av gangen og vi måtte ty til trappene flere ganger da ventetiden ble skrekkelig lang, bi snakker mange minutter. Wifi fungerte kun i resepsjonen. Tv fantes på rommene, men hadde i all hovedsak spanske kanaler, som var dubbet. Parkeringsmuligheter var tilnærmet fraværende, dette gjaldt forøvrig hele byen. Det var enormt mye biler, og svært få større parkeringsplasser, vi benyttet en større plass som lå 4-500m unna hotellet.

Dato for oppholdet: august 2017
Takk, 727runeg
Anmeldt 16. februar 2017

Enkelt og greit rom, med svært gode oppbevaringsmuligheter. Det beste ved dette hotellet er beliggenheten, med bra restauranter i nærheten. Gangavstand til "alt";til sjøen, gamlebyen og busstasjonen. Med lokalbuss kan du planlegge og ta dine egne utflukter. Like rundt hjørnet ligger lille og enkle "Angela's Café", med småretter, deilige kaker og byens byens beste kaffe !

Dato for oppholdet: februar 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, Ragnhild S
Anmeldt 15. februar 2017

Bodde på hotellet i februar 2017. Hotellet fremstår som slitt og med behov for oppgradering. Den delen av hotellet vi bodde, var det ganske mye trafikkstøy. På badet falt murpussen ned fra taket, (ikke rart når vinduet var skrudd igjen slik at det ikke kunne åpnes for å slippe ut fuktig luft) og vi måtte til slutt bytte rom. Der luktet det veldig rundt doen, så det var lite hyggelig.
Ikke internett på rommene, og tv'n er mindre en pc'skjermen. Bassengområdet er litt trangt, og det er ingen lekeapparater der. Heller ikke barnebasseng.
Men betjeningen er hyggelig og imøtekommende. Men, jeg velger nok et annet hotell neste gang.

Dato for oppholdet: februar 2017
Takk, Fru-Soerensen_
Anmeldt 4. januar 2017 via mobile enheter

Jeg skulle gjerne gitt hotellet en høyere score, hotellet ligger flott til. Kort gangavstand til alt og med litt nostalgiske leiligheter. Innredet med brystningspanel og møbler som en hytte på -90 tallet. Kjøkkenet hadde det vi trengte, men det er selvfølgelig av en slik kvalitet at gjestene ikke pakker det med seg hjem. Tv en er lik den første jeg hadde, men jeg hadde sort/kvit.
Hotellet har et godt utbygget brannvarslingsystem synlig i resepsjonen.
Problemet er at det ikke er alternative rømningsveier utenom senter av hotellet med heis og trappetårn. Ved en brann i resepsjonen / etasje 0 vil dette fungere som en pipe og gjestene kan ikke evakuere.
De utplaserte pulverapparatene var sist sjekket i Mars 2013. Det er derfor stor sannsynlighet for at pulveret har settlet seg i bunn og at de ikke vil fungere. Selvlukkemekanismen på de fleste branndører fungerer ikke. Som kompenserende tiltak på en dør var det hengt opp en lapp om at døren måtte holdes lukket.

Dato for oppholdet: januar 2017
Takk, Ketil H