“God mat”

La Taberna del Lago
Vurdert som nr. 54 av 464 Restauranter i Puerto de la Cruz
Kjøkken: Spansk
Anmeldt 5. november 2018

Et hyggelig sted nær det store sjøbadet. Ser enkelt ut, men maten var usedvanlig god for hele selskapet. Fisken var utsøkt med nydelig tilbehør. Forskjellige pizzaer var også av det beste flere av oss hadde spist. Flink og behjelpelig kelner. Besøket var så vellykket at vi var tilbake et par dager senere.

Takk, Gunnar K

Anmeldt 25. juni 2017 via mobile enheter

Flott beliggenhet. Populært sted både på dag-og kveldstid. Vi spiste et veldig godt måltid med sprøstekte sardiner. Enkelt og utrolig smakfullt.

Takk, Masko2013
Anmeldt 6. mars 2017 via mobile enheter

Herlig lunsj med sardiner, kanariske poteter og mojo saus. Topp! Oppmerksomme og blide kelnere. Om kvelden er det et ypperlig sted for å nyte et måltid mat eller bare ta en drink og se på folkelivet.

Takk, maalsko
Anmeldt 5. mars 2017

Sentralt beliggende restaurant nær vannet. La Taberna del Lago serverer store pizzaer og pasta av god kvalitet. Hyggelig betjening!

Takk, Frank N
Anmeldt 27. januar 2016 via mobile enheter

Spiste italiensk pizza. - Den beste jeg noen gang har fått servert på restaurant!
Rask og hyggelig service. Trivelig betjening.

Dato for besøk: januar 2016
1  Takk, gros443

Reisende som så på La Taberna del Lago, så også på

Puerto de la Cruz, Tenerife

Har du vært i La Taberna del Lago? Del dine erfaringer!