For å feire bursdag med familie ble bordet bestillt 10 dager i forveien fra Norge. Vi ankom stedet 10 min. før tiden men tenkte vi sikkert kunne ta et glass i baren før vi gikk til bords. Men ingen møtte oss i døra, baren var ubetjent, og vi sto der i mange minutter uten at noen så oss eller brydde seg. Omsider oppsøkte vi en kelner inne i restauranten og ble vist til vårt bord. Der satt vi i 10 minutter før en kelner kom og spurte om vi ville ha meny på engelsk eller tysk. La fra seg menyer og gikk. Etter ytterligere 10 minutter hadde vi fortsatt ikke fått vått eller tørt. Ingen velkomst, ingen viste oss den minste oppmerksomhet. Vi bestemte oss for å forlate stedet, skuffet og oppgitte. Det skjedde til overmål uten at hovmester løftet en finger. Mulig at kjøttet er godt - men dette er et overkomersialisert prosjekt, stive priser og masse markedsføring men opplevelsen av å bli lurt inn i et avansert gatekjøkken av folk som ikke aner hva man skal og må tilby restaurantgjester. KATASTROFE - styr unna ! Det er så mange gode spisesteder i Puerto de la cruz