Vi startet ferien med en kveld på byens beste restaurant - og ble så begeistret at vi straks bestilte bord en senere kveld (og ble like imponerte og fornøyde andre gangen!). Kommer du hit bør du absolutt bestille smaksmenyen til 40 euro. Et særdeles godt sammensatt måltid (6-7 retter), alt var av ypperste klasse. Små skatter av originalitet og nydelige smaker. Vi er skikkelige "foodies", og er alltid på leting etter nye mat-opplevelser og smaker. Men vi har ikke vært så imponerte og glade over et par måltider som dette på årevis! Vi var faktisk enige etter første kvelden om at denne restauranten alene var verdt å komme tilbake til Puerto de la Cruz for. Og med topp service fra hyggelige Tana og hans kollega ute i restauranten, og den fantastiske Chef-en og hans søster på kjøkkenet, så ble begge kveldene minner for livet. Tusen takk! Det er et herlig enkelt lokale, og det er også herlig lite formelt - her står maten og drikken i fokus. Vi anbefaler dette på det varmeste, og kommer garantert tilbake neste ferie!