Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 159)
Filtrer anmeldelser
2 159 resultater
Vurdering fra reisende
1 301
583
185
58
32
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
1 301
583
185
58
32
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 2 159 anmeldelser
Anmeldt 19. oktober 2017 via mobile enheter

Alt hva man kan forvente av et femstjerners hotell. Utmerket service, fantastisk frokost og veldig bra bassengområde. De har også en delikat spa-avdeling, denne er det verdt å få med seg sammen med sin bedre halvdel. Meget profesjonelle ansatte som fortjener all ros!

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Bent B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2017 via mobile enheter

Fin beliggenhet for tilgang til kulturtilbudene i byen. Deilig med parkering i parkeringshuset ved siden av hotellet. Veldig bra frokost med spesiell juicer for ferskpresset juice. Hyggelig personale. Rent og gode senger.

Dato for oppholdet: april 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Kjersti G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2015

Hadde feiring av familiemedlems 65 års dag med canapeer og vin etc på en av terrassene ...så inn til et fantastisk dekket middagsbord... nydelig mat, vin og service. Kelneren fanget opp allerede ved canapeene at jeg måtte ha glutenfritt og ved middagsbordet ble brødet byttet ut ..elegant og uten støy... ved alle rettene ble jeg informert om at det var trygt å spise ... da desserten ikke var glutenfri fikk jeg isr\tedet et lekkert fruktfat... og ingen i følget hadde informert hotellet at jeg ikke kunne ha gluten.. imponerende

Dato for oppholdet: september 2015
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, AnnKrib
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. mars 2015

Fantastisk hotell med spa som jeg desverre ikke fikk prøvd da alt var fullbooket. Frokosten var ok, med godt utvalg. Rommet var veldig stort, med stort bad og balkong. Drar hit igjen. Virket rent og de som jobber her virker veldig hyggelige og imøtekommende.

Dato for oppholdet: mars 2015
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Hotellgjesten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2014

Et flott, moderne, innbydende, rent og flott hotell.Veldig bra frokost med alt du kan ønske deg.Fantastisk hotell med basseng, treningsrom og spa.bra gjennomført. Ligger ca en time fra sør flyplassen.
Det var bare å ringe roomservic og alt ble raskt og riktig levert. Vi prøvde også spa-avdelingen på hotellet og den kan anbefales.
Vi brukte mesteparten av uken ved svømmebassengene i hotellet.Herlige mennesker over der, og meget bra service.Anbefales absolutt!

Dato for oppholdet: juli 2014
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Marya E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser