Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
  
Google
Ulike måter å oppleve Akvedukten i Segovia på
fra USD 88,00
Mer informasjon
fra USD 55,20
Mer informasjon
fra USD 59,43
Mer informasjon
fra USD 44,57
Mer informasjon
Anmeldelser (8 949)
Filtrer anmeldelser
8 949 resultater
Vurdering fra reisende
7 567
1 273
99
5
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
7 567
1 273
99
5
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 8 949 anmeldelser
Anmeldt 7. november 2017

Eventyrlig by, mye spasering, trenger tid og gode sko. Særlig vakker i solnedgangen. Byggverket er mer en 2000 år gammelt, lurt å lese litt historie på forhånd. for eksempel wikipedia.

Dato for opplevelse: september 2017
Takk, veae2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. april 2016

Absolutt slående vakker. Og helt inntakt. Jeg måtte returnere mange ganger til dette vakre byggverket som er 2000 år gammelt...

Dato for opplevelse: mars 2016
Takk, Hege S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2015 via mobile enheter

Må bare besøkes. Gå gjerne langs hele. Da får du et skikkelig inntrykk av selve akvedukten og av byen som er så flott.

Dato for opplevelse: september 2015
Takk, Jan_ErikB_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2015 via mobile enheter

En attraksjon som må sees i Segovia. Et imponerende og godt bevart byggverk som setter preg på byen. Ta noe å drikke på toget under akvedukten og nyt utsikten!

Dato for opplevelse: juli 2015
Takk, Uptowngirrl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. september 2014

Ble så fasinert over akvedukten i Segovia. Må være blandt de store byggverk i verden. Annbefaler en tur dit om du er i Spania og har muligheten.

Dato for opplevelse: oktober 2013
1  Takk, Hamsunsenteret2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser