“Det tok over 30 min før maten kom. Medium burger var helt rå. Dårlig service. Sure kelnere. Hold unna!”

Fàbrica Moritz Barcelona
Bestill bord
Vurdert som nr. 971 av 12 058 Restauranter i Barcelona
Fortreffelighetsbevis
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Sant Antoni
Anmeldt 28. juli 2022 via mobile enheter

Det tok over 30 minutter fra vi bestilte til maten kom. Hamburgeren var helt rå til tross for medium bestilling. Gjorde kelneren oppmerksom på dette som fortsatt mente den var medium. Dårlig service fra lite motiverte kelnere, Hild dere unna! Dyrt og dårlig.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, 647eirikl

Anmeldt 31. juli 2018 via mobile enheter

Dette er en veldig bracrestaurant. Driver bryggeri, har mye lokale råvarer og middelhavsmat. Meget serviceinnstilt betjening, og Ok priser. Uten tvil et sted å anbefale.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, 570arvel
Anmeldt 26. mars 2018 via mobile enheter

Dro til Moritz etter anbefalinger fra bekjente i Barcelona. Første møtet ved inngangen var uoversiktlig, og ikke enkelt å finne ut hvem man skulle snakke med. Bestilte øl i baren da vi ventet på bord, og hele to servitører glemte å gi oss det. Da vi først fikk bord, ble vi sittende rett ved «passasjen» og vi måtte nesten rope for å høre hverandre. Da maten kom fikk vi heldigvis flyttet oss, som reddet hele inntrykket av akustikk og stemning.

Maten var variabel. Vi bestilte mye mindre retter for å dele. Iberico, løkringer og kyllingnuggets var kjempegode! Mye av potet-rettene ville jeg heller vært foruten. Veldig mye fritert og tamt på smak. Maten kom ikke samtidig, men litt etterhvert. Ølen var kjempegod, noe som lå i forventningene.

Service må de jobbe med. Vi fikk en veldig hyggelig servitør. Hun prøvde så godt hun kunne. Stedet var så travelt og de hadde så lite oversikt: så hver gang vi ville bestille noe, eller spørre et spørsmål, så måtte vi nesten rope for å få tak i de. Vi følte oss ikke sett av servitøren, noe som gjør at stedet får 3 istedet for 4 stjerner.

Toalett var rene og pene. Anbefales å se deg litt rundt i kjelleren.

Dato for besøk: mars 2018
1  Takk, gretheranheim
Anmeldt 17. november 2017 via mobile enheter

Artig sted og god mat og mye forskjellig å velge i, noe for enhver smak. Greit prisnivå og effektiv og hyggelig betjening. Sentralt plassert. Anbefales.

Dato for besøk: november 2017
Takk, Thoroperator
MoritzBcn, Propietario på Fàbrica Moritz Barcelona, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. november 2017

Tusen takk for din kommentar, vi elsker å vite at du hadde det bra!

Anmeldt 15. november 2016

Her har de ALT!!!! Og det er ingen overdrivelse. En meny som vil glede de fleste, både tapas, kjøtt,vegetar, pizza osv... MEN det er IKKE masse produsert. Ferske råvarer og ypperlig tilberedt. De lager også sitt eget øl som var veldig godt! Var fult når vi kom første gang men etter 2 min hadde vi både bord og meny. Servicen var rask og hyggelig. Vi gikk tilbake både for lunsj og en middag til. Anbefales!!!

Dato for besøk: november 2016
Takk, judith h

Reisende som så på Fàbrica Moritz Barcelona, så også på

Barcelona, Province of Barcelona

Har du vært i Fàbrica Moritz Barcelona? Del dine erfaringer!