“Nydelig mat”

God for: Spesielle anledninger, Forretningsmøter, Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Reservasjoner
Omgivelser: El Congrés i els Indians
Anmeldt 9. april 2024

Denne restauranten kan virkelig anbefales. Veldig god service fra ende til annen og maten var så god at vi spiste der to dager på rad. Bare tenk å bli møtt med et glass bobler - på huset! Godt samspill med de som jobbet der og det merker man som gjest.

Dato for besøk: april 2024
1  Takk, Grete S
Marketing Grupo Degusplus, Marketing på Restaurant Lounge & Cocktail Bar My Way, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. april 2024

Hello Gretesin! Thank you for your recommendation and the positive comments about our food and service! We are delighted that you had two wonderful days with us. We look forward to your next visit to My Way!

Anmeldt 1. september 2023 via mobile enheter

Maten var fantastisk god. Vi bestilte både fisk og kjøtt og alt var veldig bra. Servicen var også helt topp. Denne restauranten anbefales.

Dato for besøk: august 2023
1  Takk, Passenger33005426164
My Way Lounge Restaurant, Marketing på Restaurant Lounge & Cocktail Bar My Way, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2023

Hello Passenger33005426164, thank you so much for your visit and your review! We're really glad to read this, as we always work to offer the best experience we could to our clients. On behalf of our entire team, it would be really nice to see you soon. Best regards!

Anmeldt 24. mai 2023 via mobile enheter

Meget hyggelige ansatte, god service og god stemning.
Maten smakte veldig godt. Tapasen var utrolig god og varieret..

Dato for besøk: mai 2023
1  Takk, TorjusM2
My Way Lounge Restaurant, Marketing på Restaurant Lounge & Cocktail Bar My Way, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. mai 2023

Hello TorjusM2, thanks so much for sharing your experience with us. We can’t wait to have you back at My Way! Kind regards,

Anmeldt 4. mai 2023 via mobile enheter

Fant denne via TripAdvisor og er så glad for det! Super service med cava/prosecco på huset som velkomstdrink, og en Galliano til dessert (også på huset). Jeg spiste nydelig tapas, men samboern min gikk for biffen (som de også spesiallagde en saus til på bestilling). Anbefales varmt!

Dato for besøk: mai 2023
Takk, StinaDalheim
My Way Lounge Restaurant, Marketing på Restaurant Lounge & Cocktail Bar My Way, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. mai 2023

Hi StinaDalheim, thank you very much for your 5-star review! We are glad you enjoyed My Way's cuisine! Best regards

Anmeldt 8. oktober 2019 via mobile enheter

Ekstremt god mat og fin opplevelse!

Vi har vert her to ganger og prøvd tapas og biff, helt fantastisk.

Servicen er også flott og servitøren med trønderbart gjorde besøkene til en suksess :)

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, Baardseng
Degusplus2, Director General på Restaurant Lounge & Cocktail Bar My Way, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. oktober 2019

Hei Baardseng! Tusen takk for at du besøkte oss og tok deg tid til å skrive en så positiv kommentar! Vi ser alltid etter dyktighet i maten og i tjenesten vår for å tilby våre kunder en unik opplevelse i et miljø der de kan føle seg som hjemme! Vi er glade for at det var slik, og vi håper å se deg snart! Hilsener!

Reisende som så på Restaurant Lounge & Cocktail Bar My Way, så også på

Barcelona, Province of Barcelona

Har du vært i Restaurant Lounge & Cocktail Bar My Way? Del dine erfaringer!