Super service, nydelig mat og god drikke🤩👍🏻Virkelig hvert et besøk👍🏻 Nachos var helt nydelig🤩🤩🤩
2–6 av 321 anmeldelser
Fin og koselig restaurant med god service. Vi bestilte t-bone og entrecôte og den smakte fantastisk. God mat og drikke til hyggelig pris. Anbefales
Et steinkast fra La Rambla finnes denne restauranten.Vi satte oss på uteserveringen og bestilte glass Cava €3.70 og glass rødvin €3.20. Cola €2.70. Bestilte også pizza til ca €10 som var ganske smakløs, men hadde imponerende tynn bunn. Helt greit for vi var småsultne og slitne og mest tørste. Billig drikke her da! Stor restaurant og bar inne. Toalettet er unisex.
VeryGood restaurant.Good food and service. Cheap meal and a good redvine.anbefales på det groveste takk for maten den var god