“Ok”

God for: Romantisk, Familier med barn
Middagsalternativer: Frokost, Lunsj, Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: El Congrés i els Indians
Anmeldt 26. november 2023 via mobile enheter

Urutinerte kelnere, drinker som smakte bensin og mat som var helt ok. Ikke noe jeg ville opplevd igjen………………………….🙈🙈🙈🙈

Dato for besøk: november 2023
Takk, Maria B
Restaurante Rossini, Marketing på Rossini, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2023

Hello Maria, thank you for bringing this to our attention. We’re sorry you had a bad experience. We’ll strive to do better. Kind regards,

Anmeldt 17. september 2023 via mobile enheter

God mat og service, fornuftig priset. Fikk bord i kjelleren, det var egentlig veldig deilig fordi det var mindre støy slik at vi kunne snakke sammen.

Dato for besøk: september 2023
Takk, Lina H
Restaurante Rossini, Marketing på Rossini, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. september 2023

Hello Lina, thanks so much for sharing your experience at Rossini. We are very happy that you enjoyed our food and service! We look forward to seeing you again soon. Kind regards,

Anmeldt 10. august 2023 via mobile enheter

Beste lasagnen jeg har smakt! God pizza har de og. Etter noen dager i Barcelona var det deilig å finne italiensk mat. Tapas i Spania er mye sjømat- noe jeg ikke er så glad i.
Populær plass, så lurt å bestille bord for kvelden. Dagtid kan du droppe innom.
For dere med mindre barn er det fint og oversiktlig for å la dem springe litt på plaza Royal. Lett underholdning med akrobater.
Ellers verdt å nevne at Rossini også har ganske ok toaletter😅
Servitørene er travle men effektive- de plager deg ikke med norske strofer de har lært seg.

Dato for besøk: august 2023
Takk, KristinS2706
Restaurante Rossini, Marketing på Rossini, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2023

Hi Kristin! We are incredibly grateful that you took the time out to leave us this review!! We are glad that you enjoyed the atmosphere and the food! See you again. Kind regards,

Anmeldt 1. mai 2023 via mobile enheter

Elendig såkalt italiensk pizza! Overfylt, dårlig bunn, butikkbacon, pepperoni av billig sort. Rett og slett elendig.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, 69dagb
Restaurante Rossini, Marketing på Rossini, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. mai 2023

Hi 69dagb, thank you for your visit and for sharing your review. However, we make our pizza dough every day, and our products are of the highest quality. Kind regards

Anmeldt 22. juni 2022 via mobile enheter

Veldig hyggelig opplevelse! God pizza og morsomt at betjeningen (Erwin) kunne litt norsk:) de hadde et godt utvalg av drinker, men siden vi ikke var så sultne, bestilte vi ikke noen av dem, men alle på nabobordene så veldig gode ut! Ville gått tilbake for å prøve dem senere, men reiser snart fra Barcelona så det får bli en annen gang.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, dinaroi
Departamento de marketing, Director General på Rossini, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2022

Hej dinaroimange tak for dit besøg og din kommentar, vi er glade for, at du havde en god tid på Rossini! Vi håber, at du har mere tid, når du kommer tilbage, og at du kan prøve det hele. Med venlig hilsen,

Reisende som så på Rossini, så også på

Barcelona, Province of Barcelona
Barcelona, Province of Barcelona

Har du vært i Rossini? Del dine erfaringer!