Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 137
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Priceline
USD 137
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
ZenHotels.com
USD 167
USD 123
Vis tilbud
Expedia.comUSD 137
Hotels.comUSD 137
Barcelo.comUSD 167
Se alle 19 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (4 815)
Filtrer anmeldelser
4 815 resultater
Vurdering fra reisende
2 346
1 766
488
135
80
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 346
1 766
488
135
80
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 4 815 anmeldelser
Anmeldt 13. september 2018

Plaseringen på hotellet vil nok etter manges mening være dårlig, men jeg syntes den var bra. Ble "tvunget" til å utforske nærområdet El Raval som hotellet ligger i. Utrolig mange koselige gater, restauranter, butikker og mennesker på denne siden av Ramblaen. Veldig gode senger og en utrolig bar på taket. Frokosten var noe kjedelig, men helt ok.

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Barcelo Hotels & Resorts
Takk, tlian554392
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2018

2 netter i travleste sommertid. Fant dette hotell på Hotels.com. Utrolig bra hotel. kjørte inn til Barcelona med google map. Lett og komme til fra Valencia siden. God parkeringsplass under hotellet, men dyrt. 2 døgn nesten 1000 kr.

Så hva med hotellet. Utrolig moderne, rent og pent. Hyggelig resepsjon. Flotte rom, med flott utsikt. Eneste er at toalett og bad er delt opp. Badet ligger åpent i selve soverommet, noe som ikke alle vil synes er spennende.

Prøv også baren på taket, enten på dagen eller kveld. Fantastisk......

Veldig god frokost.

Sentralt? Ja veldig, men samtidig i ett forholdsvis rolig område. Vil jeg bo her igjen? Ingen grunn til og velge ett annet hotell.

Rett ved hoved inngangen ligger det også en liten god Resturant med tapas og gode drinker. Bare til orientering.

Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, snadder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jacobo A, Director General på Barcelo Raval, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juli 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Firstly we would like to thank you for the lovely review you shared following your recent visit to our Barceló hotel and are delighted to read that we were able to match your holiday expectations.

We are really happy that you liked our location, five minutes walking from Las Ramblas and the metro station.
I would like to inform you that the parking that is below the hotel is not ours. It is a public parking.
We thank you for pointing out the cleanliness of our installations, being fully aware that this is an aspect of primary importance for our guests to feel comfortable in our hotel, our housekeeping staff undertakes a thorough cleaning of our installations and rooms on a daily basis.
As you describe, we rooms have the bathroom in the room, a modern and original concept. If you do not like it you can ask reception for other room with more privacy in the bathroom.
We are also very happy that you liked our breakfast. B-likeat includes organic, seasonal, natural and local ingredients to offer a delicious, varied, quality and appetising breakfast.

Once more we thank you for choosing our hotel for your holiday and very much look forward to having the opportunity to serve you again in the future.
Best Regards,

Jacobo Álvarez
General Manager
Barceló Raval

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. januar 2018

Her var mye riktig. Plasseringen gjør det lett å besøke gamlebyen og mange hyggelige spisesteder ligger rett utenfor døren. Utsikten var flott og treningsrommet var overraskende bra til tross for liten størrelse.

Dato for oppholdet: januar 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, jlnssn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. september 2017

Þetta hótel er mjög nýtískulegt með einstakan bar á efstu hæð með 360° útsýni yfir borgina. En frekar lítið fer fyrir sólbaðsaðstöðu, aðeins 9 stólar ætlaðir til þess. Staðsetningin er góð í mörgu tilliti en stutt er í marga áhugaverða staði.

Dato for oppholdet: september 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Barcelo Hotels & Resorts
Takk, indri_ij
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. september 2017

Ypperlig plassering, gåavstand til bykjernen. Bra renhold, gjennomsnittlig service ,verken mer eller mindre. Kult design på rommene, god kvalitet på senger. Deilig bar på toppen, dog få solsenger ved siden av et lite basseng.

Dato for oppholdet: september 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Barcelo Hotels & Resorts
Takk, M1004FQthomasr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jacobo A, Director General på Barcelo Raval, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. september 2017
Google-oversetting

Dear Guest,
Firstly we would like to thank you for choosing our Barceló Raval hotel for your holidays in Barcelona and for the review you shared on Tripadvisor, all of your kind words about your stay with us are great to hear.
We are glad to read that you really enjoyed our unbeatable location to visit the wonders of a vacation in Barcelona.
We are very pleased to read that you did like the room we accommodated you in and that you found it to be clean and comfortable at all times. We also would like to thank you for your highlight on the comfort of our beds because at Barceló we are fully aware that a basic function in any hotel is to guarantee comfortable and satisfying nights' sleep to our guests, therefore we pay the finest attention when it comes to choosing the mattresses for our beds.
We are also very grad to read that you enjoyed our rooftop. We always welcome feedback, as it allows us to continually improve the experience we create for our guests.
Once more we thank you for sharing your experience with us and look forward to serving you again soon.
Best Regards.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser