Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meget god tapas! ”
Anmeldelse av Sensi Tapas

Sensi Tapas
Vurdert som nr. 131 av 10 772 Restauranter i Barcelona
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 25 - USD 40
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Spesielle anledninger, Romantisk, Barscene, Forretningsmøter
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Lunsj, Reservasjoner
Omgivelser: El Congrés i els Indians
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Sensi tapas hadde veldig god tapas og vin. Var her med to voksne og ett barn på 10 år, kanskje ikke den mest barnevennlige maten. Vi kjøpte mange forskjellige retter og delte slik at alle smakte litt av alt, favorittene var anden og biffen. Veldig lite lokale og høy musikk som gjorde det vanskelig å føre en samtale. Kan på tross av dette virkelig anbefale denne plassen, en av de beste tapasopplevelsene jeg har hatt!

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, 516anetteh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 310)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 2 310 anmeldelser

Anmeldt 30. oktober 2018 via mobile enheter

Fantastisk god tapas, service og atmosfære. Alt ved dette stedet var utrolig bra. Her skal vi tilbake. Bestill bord da det er veldig populært. Vi ventet i over en time, men det var det absolutt verdt.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, siljaq2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2018

Vi hadde ikke bestilt bord, men fikk plass ved baren - som var en kjempefin plass å være. Kjempegode tapas, beste vi smakte i Barcelona. Da vi oppdaget hva sidemannen hadde bestilt, så det så godt ut at vi bestilte det også! Betjeningen ordnet det, med godt humør - til tross for at de hadde mye å gjøre. Hit kommer vi tilbake!

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, MaritogNina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Vi kom uten å ha bestilt bord, det var helt fullt men de tryllet likevel fram et bord for tre.
Vi bestilte fire retter hver, men servitøren sa det var for mye og kuttet 2-3 retter. Han hadde helt rett og vi ble mett! Hyggelige servitører, smil og latter og god mat!

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, Lisbethny
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2018 via mobile enheter

Kjøpte først fire rettar, og trudde me skulle bli mett. Eg ler. Jau, vart mett, men heilt idiotisk å stoppe der. Måtte ha tre til fordi det var så latterleg godt. Pluss dessert. Eg har ete på mange strålande restaurantar, men denne opplevinga var heilt spesiell. Topp tre i min gastronomiske karriere. Anbefalast på det sterkaste.

Dato for besøk: august 2018
2  Takk, Rune E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sensi Tapas, så også på

Barcelona, Province of Barcelona
Barcelona, Province of Barcelona
 
Barcelona, Province of Barcelona
Barcelona, Province of Barcelona
 

Har du vært i Sensi Tapas? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din