“Vennlig, hyggelig, god mat, anbefales!”
Anmeldelse av Bodega La Palma

Bodega La Palma
Vurdert som nr. 330 av 11 820 Restauranter i Barcelona
Kjøkken: Spansk
Omgivelser: El Congrés i els Indians
Anmeldt 13. mars 2024 via mobile enheter

Et stykke inn i gamlebyen, der fant vi det vi lette etter! Vi hadde fått anbefalt stedet av venner. Det var ingen bordreservasjon her, men vi tråklet oss inn og fikk øyenkontakt med en hyggelig kar. Bord ble det, og vi fikk vennlig guiding i tapsmenyen. Serveringen kom kjapt og vennlig, og det smakte nydelig! Sharing over hele linja fungerte fint her! Full restaurant skapte god atmosfære, uformelt og veldig hyggelig! Helt greie priser også. Vi kommer gjerne tilbake!

Dato for besøk: mars 2024
Takk, livmaritw
Bodega La Palma, Otros på Bodega La Palma, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. mars 2024

Livmaritw- Tusen takk for besøket og for anmeldelsen

Anmeldt 11. november 2019 via mobile enheter

Autentisk og sjarmerende
Fant denne via TA og «snublet» innom. Angrer ikke et sekund. Livlig, mye lokale (ikke turister) og blide personell. God mat og kjempe service. ...og til slutt grei pris.

Dato for besøk: november 2019
2  Takk, TFehn
bodegal822, Propietario på Bodega La Palma, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2019

Thanks for your visit and your review, TFehn!

Anmeldt 5. november 2016

I gamlebyen i Barcelona ligger dette lille stedet. Slitt og sjarmerende, med lokale gjester. Maten er enkel og lokal, og veldig god. De som jobber på Bodega la Palma er trivelige og høflige, topp service. Jeg har vært her før, og jeg kommer igjen. Lokalt, ekte, enkelt, rimelig, trivelig!

Dato for besøk: november 2016
Takk, brygfjeld
Bodega L, Bodega La Palma på Bodega La Palma, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2016

Thanks brygfjeld!

Anmeldt 9. juli 2013

Kom over spisesteder i en Barcelona guide, og det svarte til forventingene i aller høyeste grad.
Fantastisk tapas og autentisk atmosfære. Må besøkes!

Dato for besøk: juni 2013
Takk, Roger N
Anmeldt 25. april 2013 via mobile enheter

Inn i en mørk bakgate ligger denne bohem inspirerte restauranten, nær La Rambla.. Veldig enkelt interiør men den gode stemningen fylte lokalet og det ble den mest interessante matopplevelsen vi hadde i Barcelona på 5 dager.
Vi lot Edgar, vår servitør velge ut forskjellige retter og alt han kom med var helt fantastisk. Vi var 3 stykker og endte opp med 8.retter, 3 desserter, masse vin og Cava til den nette sum 100 euro...
Dette stedet ligger utenfor travleturistgater så ønsker du og se et spansk kjøkken "the real way" og unngå turistfeller er dette stedet. Dette stedet må man bare besøke igjen og igjen..

Dato for besøk: april 2013
1  Takk, Camnyb

Reisende som så på Bodega La Palma, så også på

Barcelona, Province of Barcelona

Har du vært i Bodega La Palma? Del dine erfaringer!