Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 710)
Filtrer anmeldelser
2 710 resultater
Vurdering fra reisende
930
1 065
440
153
122
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
930
1 065
440
153
122
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 2 710 anmeldelser
Anmeldt 19. august 2015 via mobile enheter

Nærheten til stranden, kjøpesenter, t-bane og at de har ett lite basseng gjør dette hotellet til ett bra valg for barnefamilier. Du må ta t-bane til sentrum men det er en stopp like ved og drar du med barn er ikke det tjukkeste sentrum å anbefale uansett, tar uansett ikke lang tid å komme seg dit

Dato for oppholdet: august 2015
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Per E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SBHotels, Director de Relaciones Públicas på Hotel SB Diagonal Zero, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2015
Google-oversetting

Dear guest, First of all thank for writing a very positive comments about our hotel, we are excited to know that you had a memorable experience with us. We are glad to know your opinion about the hotel and the location. We hope to receive again in SB Diagonal Zero in your next visit in Barcelona.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. mai 2015

Greit hotell et stykke fra sentrum, men kort avstand til strand og shoppingsenter.
hotellet var fint med masse elektroniske reguleringer på rommet. Veldig bra for de som er inne på sånne ting.
Folka i resepsjonen var greie/hjelpsomme untagen noen som var lite service maindet.
Takterassen i 17 etg var veldig fin, med basseng og bar.
Frokosten var og veldig bra.
Litt pussig tilfelle må nevnes, da vi skulle sjekke inn (vi var 10stk) var vi samlet alle ved resepsjonen, der kom en mann og bare tok lommeboken fra en av veskene, heldigvis var det noen av reisefølget vårt som oppdaget det og greide stoppe mannen utenfor hotellet.(fikk den tilbake) Men det som uroer meg er at de har vakt 24 timer døgnet og han såg dette, han gikk etter mannen og kom tilbake å ristet på hodet.
Hotellpersonalet spurde om alt var greit, men virker som de brydde seg lite.
Så et tips, pass godt på verdisakene når dere skal sjekke inn. Vakten tror eg er der til pynt.

Hotellet var bra viss du vil litt utenfor sentrum.

Romtips: Høyt oppe med utsikt til sjøen/havet
Dato for oppholdet: mai 2015
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, jonny m
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SBHotels, Director de Relaciones Públicas på Hotel SB Diagonal Zero, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. mai 2015
Google-oversetting

Dear Jonny,
Thanks for taking time to write a review about our hotel. We appreciate that you also share your negative experiences as it is these comments which help us to correct our mistakes and allow us to keep improving every day

We feel deeply for the inconvenience caused
.
We hope that t we will have the opportunity to receive again in SB Diagonal Zero Hotel on your next visit to Barcelona.

Warmest regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. mai 2014

Hotel SB Zero ligger i den "nye delen " av byen med BCN konferansesenter like ved. Kort vei til shoping og strand. Taxi, trikk eller undergrund til sentrum. Bestilte et executive-rom med strandutsikt og tilgang SPA og lounge. Greit rom i 14 etg. Loungen i 15 etg med terrasse. Lounge med gratis drikkevarer og frukt. Internett terminaler. Lite personale i loungen, ble ikke ryddet. I 17 etg er det baseng, og en bar. Trivdes.

Dato for oppholdet: mai 2014
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, olavoslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. november 2012

Bestilte oppgraderte rom og fikk tilgang til SPA og takterrasse med gratis drikke.
SPA var mindre enn bildene kunne gi inntrykk av.
Rommene var store og rene med gode senger.
Frokosten var bra, men litt ensformig etter 4 overnattinger.
Totalt sett et bra hotell for denne prisen

Dato for oppholdet: november 2012
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Easytobook.com
1  Takk, Geir S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2012 via mobile enheter

Sentralt til strand, undergrunn og taxi. Stort kjøpesenter på andre siden av gaten. Litt langt til ute resturantene, du vil jo gjerne sitte ute å spise og se litt på livet. Betjeningen hyggelig men ikke med varme. Fint rom med bad

Dato for oppholdet: juli 2012
    • Verdi
    • Sted
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Odyssey224138
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser