athun635531
3,0 av 5 boblerAnmeldt 13. juni 2018
Dato for oppholdet: juni 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Departamento Ca... H, Director de Relaciones con ClientesSilken Ramblas Barcelona, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 14. juni 2018
Kära athun635531,
Tack så mycket för din vänliga feedback, vilket hjälper oss att förbättra vår kundservice dag för dag.
Vi är glada att se dig ha en övergripande positiv vistelse på vårt hotell, så skulle du vara glad att välkomna dig tillbaka nästa gång du besöker Barcelona!!
Bästa hälsningar från Silken Ramblas Team.
0.7 km fra Silken Ramblas Barcelona
6.0 km fra Silken Ramblas Barcelona
1.3 km fra Silken Ramblas Barcelona
Se flere hoteller i Barcelona
Anmeldt 12. juli 2017

Et bra hotell som ligger utrolig flott til i en sidegate til La Rambla. Nydelig inngangsparti og resepsjonsområde. Hyggelig spisesal med stor, god frokost.
På toppen er det et lite svømmebasseng, restaurant og bar.
Svært hyggelig og hjelpsomt personale.
Rommet vi fikk var noe slitt. Kanskje mer passende med tre enn fire stjerner. Det så ut til at det var restaurert noen rom i samme etasje.

Dato for oppholdet: juli 2017
Takk, 134marieg
Departamento Ca... H, Director de Relaciones con Clientes på Silken Ramblas Barcelona, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juli 2017

Kjære Marie G,
Tusen takk for den hyggelige kommentaren.
Vi er glade for at ditt opphold hos oss har vært svært positive, så vi ser frem til å ønske deg på ditt neste besøk til Barcelona, og vi kan tilby deg en av våre renoverte rom!
Vennlig hilsen,

Anmeldt 5. juli 2017

Tilbrakte en snau uke på fantastiske Silken Ramblas forleden. Dette hotellet hadde alt vi ønsket oss. Hyggelig imøtekommende betjening til alle døgnets tider (!)Fint rom, en liten balkong (fransk men likevel...), en gigantisk stor seng, en trivelig bar, bassengområde på taket og ikke minst en ypperlig beliggenhet. Du kommer nesten ikke mere midt på turistkartet enn dette hotellet likevel ligger det akkurat så skjermet at man ikke blir plaget med nattestøy. Testet ikke ut frokosten, men det krydde jo av alternativer til å få seg en matbit på morgenen i området. Både bakere, små restauranter og dagligvarebutikk rett utenfor døra. Jeg drar gladelig tilbake til Silken Ramblas.

Dato for oppholdet: juli 2017
Takk, Jon-Robert S
Departamento Ca... H, Director de Relaciones con Clientes på Silken Ramblas Barcelona, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juli 2017

Kjære Jon-Robert S,
Tusen takk for flott kommentar!
Vi er glade for at du har hatt et hyggelig opphold, så vi ser frem til å ønske deg på ditt neste besøk til Barcelona! ;-)
Med vennlig hilsen,

Anmeldt 15. april 2017

Vi ble anbefalt dette hotellet av reiseselskapet Apollo. Det var ett godt valg. Sentralt til gågata med mye liv, og nærhet til havneområdet med taubane og gode spisemuligheter.
Kort adk til cruisebåten. Valg av rom kunne vært bedre. Utsikt rett i naboveggen på andre siden av smal gate, men lite bråk. Terrassen var som standard til lufting. Vi bodde i 2 etasje. Helt greit for en natt, men ikke en uke.

Romtips: Be om utsikt om mulig.
Dato for oppholdet: april 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, Bj_rn_TKrokstadelva
Departamento Ca... H, Director de Relaciones con Clientes på Silken Ramblas Barcelona, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. april 2017

Kjære Bj_rn_TKrokstadelva,
Tusen takk for den hyggelige kommentaren!
Vi er glade for at ditt opphold ennuestro hotellet har vært så positive.
Se deg snart! ;-)

Anmeldt 4. september 2016 via mobile enheter

Hoteller har en koselig lobby og man blir møtt av trivelige folk. Frokost kostet 18 euro pr.person,så der hoppet vi over.
Rommet var helt ok,litt slitt. Men badet var dessverre ikke ordentlig rent. Og det er forferdelig lytt mellom rommene. Vi kunne nesten høre hva naboene våre snakket om når de snakket vanlig. Hotellet har en fin takterrasse med svømmebasseng,men man får inntrykk at av at de ikke har giddet å pusse det ordenlig opp. Litt halveis gjort alt sammen.

Dato for oppholdet: september 2016
Takk, camillas755
Anmeldt 2. august 2015 via mobile enheter

Vi bodde på dette hotellet i 3 netter. Bodde helt øverst. Rommet hadde bra størrelse og fin terrasse. Noe harde senger. Bare en trapp opp så var du på bassengområde. Kun litt "støy "fra bassengområdet på dagtid ellers helt stille. Hyggelig betjening. Flere forskjellige valg av frokost. Vi hadde bil, noe som var litt kronglete, da garasjen til hotellet var litt vanskelig å se med så mye mennesker og trafikk.

Dato for oppholdet: august 2015
Takk, Trude S
Departamento Ca... H, Director de Relaciones con Clientes på Silken Ramblas Barcelona, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2015

Dear Trude S,
First of all, thank you so much for taking your time in sharing with us your feedback about your recent stay in our hotel, which we see it was very satisfactory, and would be delighted to welcome you back next time you visit Barcelona!
Best regards,