“Intimt, koselig sted”

Kjøkken: Spansk
God for: Lokalt kjøkken
Omgivelser: El Raval
Anmeldt 15. august 2022 via mobile enheter

Lite intimt sted. Spennende matopplevelse. Vi prøvde ulike tapas etter anbefaling fra kelner. Veldig fornøyde med maten og service. Kommer gjerne tilbake

Dato for besøk: august 2022
Takk, andicorneliab
Rao_BCN, Propietario på RAÓ Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2022

Thank you andicorneliab!

Anmeldt 8. desember 2021 via mobile enheter

Strålende! En virkelig topp Tapas- restaurant i Barcelona, med god og personlig service, nydelig mat, og ideelt plassert like ved Ramblas! Verdt et besøk!!

Dato for besøk: november 2021
Takk, Ole Georg N
Anmeldt 22. november 2019 via mobile enheter

Fantastisk Restaurant i Barcelona! Superb, topp stemning! Nydelig mat og i tillegg god pris. Bedre kan det nesten ikke bli. Dette er en ekte spansk restaurant med god lokal mat. Spesiell takk til bartenderen! Og servitøren for topp service! Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: november 2019
3  Takk, Ole Georg N
Rao_BCN, Manager på RAÓ Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. november 2019

Hola

Vi er veldig glade for å lese at du likte tiden din med oss. Det gjør oss veldig stolte av å vite at arbeidet vårt blir verdsatt.

Vi ser frem til å se deg neste gang du er i byen.

Vennlig hilsen

Raó-teamet

Anmeldt 7. august 2019

Veldig flott og hyggelig atmosfære et par minutter unna La Rambla. Ser ut som et hull i veggen, bare, men sjarmerende og rustiukt inne. Kreativ og spennende tapas, men servitøren glemte drikke ti et par av barnba, vi måtte be om å få bestille mer vin og én rett fikk vi gratis fordi den var litt "svidd"...Man serverer ikke svidd mat, da slager man ny.... Ut over det var det veldig bra!

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, Monica E
Anmeldt 8. juni 2019 via mobile enheter

Koselig, intim og autentisk plass. Moderne tapas, spennende meny, gode anbefalinger fra kelner, god service.

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, remym482
Rao_BCN, Gerente på RAÓ Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juni 2019

Hola

Takk for at du valgte å spise på Raó og for din kommentar.

Det er flott å lese at du likte mat og service.

Vi tilbyr tapas, som vi kaller "gourmet platillos". Retterne er mellomstore og vi anbefaler at et par tar rundt 5 retter mellom dem.

Forhåpentligvis ser vi deg igjen.

Beste hilsener

Raó-teamet

Hola

Thank you for choosing to dine at Raó and for your comment.

It´s great to read that you enjoyed the food and service.

We do offer tapas, which we call "gourmet platillos". The dishes are medium sized and we recommend that a couple takes around 5 dishes between them.

Hopefully we see you again.

Kindest regards

The Raó Team

Reisende som så på RAÓ Restaurant, så også på

Barcelona, Province of Barcelona

Har du vært i RAÓ Restaurant? Del dine erfaringer!