Morsom vinsmaking i Barcelona med en sommelier!
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve WINE SECRETS BARCELONA på
Mer informasjon
Mer informasjon
Anmeldt 5. mai 2023

Utrolig kjekt og lærerikt, definitivt en skjult perle! Vi fikk en god og hisotriefylt innsikt i viner og små/store faktorer som kan endre smaks opplevelsen!

Dato for opplevelse: mai 2023
Takk, Joachim H
Anmeldt 3. september 2022 via mobile enheter

Vi hadde en fantastisk kveld sammen med venner i dette koselige lokalet som Chris har gjort så koselig.
Vi fikk smake nydelige viner og Cava, og Chris delte av sin kunnskap med glimt i øyet, slik bare han kan.
Det ble servert oster og skinker av beste sort.
En magisk kveld med god stemning som vi aldri vil glemme. Anbefaler virkelig en kveld med vinsmaking hos Chris.

Takk, torhildh0
Anmeldt 9. august 2022

Hadde en strålende dag med Chris i Juli. Gode venner hadde gitt meg en opplevelse i Barcelona som gave, og dette var midt i blinken. En strålende vinsmaking med Chris i hans lokaler, med gode viner og hyggelig samvær. Vi var 3 personer, min samboer, min datter på 12 år og jeg. Chris engasjerte oss alle tre, og vår dattervar inkludert på en flott måte med alkoholfrie viner og god oppmerksomhet :-) Chris er god på dette. Etter en herlig time gikk truen ut i gatene, der vi spaserte noen minutter før vi ble tatt inn på en genuin spansk bodega for litt tapas og litt i glasset. Vi var innom to bodegaer før vi endte opp på en strålende catalansk restaurant der vi hadde bord. Her hjelp Chris oss med å bestille mye godt før han tok farvel.
Chris er kunnskapsrik og hyggelig, og jeg anbefaler alle et besøk på Barcelona Wine Tasting. Tusen takk Chris, hils Nora, Hanne og Sondre

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, sondren465
Anmeldt 6. mai 2022 via mobile enheter

Tusen takk Chris for en fantastisk vinsmaking! Lun, uformell og kunnskapsrik guiding igjennom et knipe gode spanske viner. Anbefales på det sterkeste! Hilsen fire fornøyde vinnoviser fra Oslo.

Takk, magnusj0hanns
Anmeldt 6. mai 2022 via mobile enheter

Deilig å komme inn i Chris svale hule fra den bråkete byen. Chris loser oss gjennom et sett unike spanske viner på en uformell måte, med masse kunnskap. Både nybegynnerne og vinnerdene hadde stort utbytte av kvelden. Lokal småmat og olje som følge. Kommer gjerne igjen!

Takk, Martin N