Lagre
PRIVAT TUR: Høydepunkter og skjulte perler med lokalbefolkningen (B-Corp-sertifisert)

Bestill på forhånd

fra USD 20,40
fra USD 36,75
fra USD 83,87
Anmeldt 22. oktober 2018 via mobile enheter

Meget fint området som er godt ivaretatt, det er utrolig mye fint og se alt rundt dette området. Anbefales

Dato for opplevelse: desember 2017
Takk, 979yasink
Anmeldt 4. oktober 2018

La Ramblas er bare hektisk og masete. Litt vanskelig å forstå hvorfor så mange vil bo her. Og mat får du både bedre og billigere på alle andre gater.

1  Takk, Mari664
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Man må ha vært i gata, men det holder med 15 min. Mye folk, dyrt, lite særpreg, men store store drinker

Dato for opplevelse: oktober 2018
3  Takk, Jarle72
Anmeldt 30. september 2018 via mobile enheter

En fantastisk arena som vi besøkte men ingen fotballkamp der når vi var der. En gigantisk suporterbutikk med samme prisnivå som her hjemme.

1  Takk, Gøran N
Anmeldt 26. september 2018

Har gått opp og ned denne gata flere ganger nå, men finner ikke denne så attraktiv som den har rykte. Mye trafikk og ingen utecafeer eller restauranter å finne på vår vei.Da er det bedre å ta en av tverrgatene, spesielt inn i gamlebyen

1  Takk, 730Anna