Parken er stor, men område du betaler for å komme inn for å se Gaudís verk er lite og vakkert. Mange vakre detaljer. Gøy å ha vært der.
Flott utsikt over byen.
Parken er verdt et besøk.
Flott utsikt over byen.
Parken er verdt et besøk.
Anbefaler å se parken på våren, sommer eller tidlig høst. Den er utrolig vakker og man får se mange av Gaudis flotte kreasjoner.
Vi hadde forventninger. Ble skuffet. Mange sandete stier å gå rundt på, et lite område man kan betale for å se Gaudí hus. Vil heller anbefale den fantastiske parken rundt Nasjonalmuseet og Parc de Montjuic, mye bedre - frodigere og flottere! Og lite folk! Har du kort tid i Barcelona bør du ikke prioritere Güell Park.
Parken er generelt fin, men var ikke noe spesielt utenom noen av gaudis verk. Det var dessverre deler av parken som var stengt av så regner med man får en bedre opplevelse dersom dette er åpent. Parken ellers har noen flotte bruer, men selve beplantningen og slikt er ikke noe spesielt.
Ytre del av parken er helt OK. Den mest interessante delen er under ombygging (september 2018). Vi forsøkte å kjøpe billett ved inngangen, men det var ikke ledig før om kvelden, og da hadde vi andre planer. Dermed fikk vi ikke sett de flotteste husene.
Deler av parken er under ombygging/restaurering. Det er et lite område av parken man betaler inngang på. Heldigvis er ikke inngangsbilletten så dyr. Anbefaler å gå rundt i resten av parken hvor man ikke betaler inngang.