417Gunn
Dato for oppholdet: april 2023
Hotel- cmanager, OwnerLamaro Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 29. nov. 2023
Kjære gjest,
takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse hos oss.

Det gleder oss å høre at du nøt lunsjen på vår utendørsrestaurant og at maten, spesielt Nachos la Catedral, falt i smak. Det er fantastisk å vite at servicen levert av vår kelner Sole møtte dine forventninger.|

Vi er stolte av vår beliggenhet som gir en perfekt ramme for å nyte byens arrangementer, som den parade du nevnte. Vi setter pris på dine positive tilbakemeldinger om verdi, sted og service, og det er en glede å vite at disse aspektene av ditt besøk var tilfredsstillende.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake til en like hyggelig opplevelse,
Med vennlig hilsen,

Se flere hoteller i Barcelona
1 733
1 733
Anmeldt 30. januar 2022 via mobile enheter

Hotell Colon i Barcelona kan vi varmt anbefale.
Perfekt beliggenhet i Barri Gotic området v siden av den vakre Katedralen.
Fra hotellet ta det bare et par minutter å gå til Plaça de Catalunya og shoppinggaten Paseo de Gracia hvor du finner butikker med kjente klesmerker.
Ikke langt til La Rambla. Flotte rom, deilige senger. Super service. Vi feiret nyttårsaften der. Herlig restaurant m uteservering - utsikt rett mot Katedralen.
Eneste minus må være klokke klangen til katedralen jevnt og trutt også igjennom hele natten. Men et par øreplugger demper dette :)

Dato for oppholdet: desember 2021
Takk, 781jeanettea
Anmeldt 4. desember 2021 via mobile enheter

Et nydelig hotell i smørøyet av Barri Gotic (gamlebyen)!
Her har man kort vei til alt, og en nydelig utsikt til katedralen, avhengig av rommet. Også en flott takterasse med nydelig utsikt.

Betjeningen er svert hjelpsom og hyggelig, og kommer med gode tips til nærområdet.

Room service var strålende, de var svært effektive og observante på hva som trengtes på rommet, og klarte å lure inn et besøk på kort tid når vi var borte!

Vi bodde på et "Superior rom med terrasse", og dette var helt fantastisk! Stort og flott rom, med et fint bad. For ikke å snakke om terassen, og utsikten til Katedralen! Dette var uten tvil verdt pengene, og vi kommer gjerne tilbake neste gang vi er i Barcelona!

Vi bemerket oss at det dannet seg en del vann på badet når vi dusjet. Det er forårsaket av at døra inn i dusjen ikke var helt tett (manglet tetningslist). De forsøkte å fikse det mens vi bodde der, men ble ikke veldig mye bedre. Det var ikke et problem for oss, men heller et problem for hotellet.

Alt i alt en fantastisk hotell-opplevelse!

Romtips: Anbefaler superior rom med terasse mot katedralen!
Dato for oppholdet: desember 2021
Takk, Ludvik S
Anmeldt 25. mai 2017

Hotellet har perfekt beliggenhet like ved katedralen. Kort vei til shopping og strand. Bassenget på takterrassen er egentlig ikke et basseng, men et slags boblebad. Utsikten herfra er upåklagelig! Rommet var ok og hadde kjøleskap.

Dato for oppholdet: august 2016
  • Reisetype: Reiste alene
Takk, Migra2ryBird
Hotel C, Director General på Lamaro Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juni 2017

Dear Migra2ryBird,

First and foremost, allow me to thank you for taking your time in leaving a comment on Tripadvisor.

I am glad to know you spent a nice time in the Hotel Colon while enjoying your visit to Barcelona.

We look forward to welcome you again.

Warm regards,

Anmeldt 19. februar 2017 via mobile enheter

Var 3 netter på hotellet i forbindelse med jobb. Rommene var store. Rent og ryddig, men noe slitt (deler av hotellet var under oppussing). Grunnet oppussingen var trappen til tider stengt og siden det kun er 2 små heiser på hotellet ble det mye venting for å komme seg opp og ned. Airconditionen på rommet fungerte ikke og det ble veldig varmt. Har wifi, litt tregt. Har en flott spa avdeling, som jeg dessverre ikke rakk å bruke. Fin takterasse med utsikt over katedralen. Hyggelig og hjelpsom ansatte, som gjør alt for at du skal ha et fint opphold. Hotellet ligger veldig sentralt, med kort vei til restauranter og shopping. Kommer absolutt til å bruke dette hotellet neste gang jeg skal til Barcelona.

Dato for oppholdet: februar 2017
2  Takk, 181heges
Hotel C, Director General på Lamaro Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. mars 2017

Dear Hege S,

Thank you very much for taking your time in this review.

We take in consideration every comment from our guests, therefore, I really appreciate your words so we can work on improving ourselves.

I hope we can have the pleasure of welcoming you in your next visit to Barcelona!

Warmest regards,

Anmeldt 11. mai 2016

Vi var to par som hadde gledet oss lenge til denne turen som varte i fire netter. Hotellet og rommet var så fint som vi hadde forespeilet oss. Vi bodde i første etasje og der så det ut som om hele etasjen var nyoppusset :-) Rommene var kjempefine, vi bodde i et Superior tremannsrom. Det var et lite basseng oppe på taket :-) som ble benyttet en gang siden vi dessverre ikke var noe heldige med været. Anbefaler virkelig dette hotellet som ligger vis-a-vis Katedralen i Barcelona.

Romtips: Vi bodde i et Superior tremannsrom i første etasje. Flotte rom som helt tydelig var nyoppussede
Dato for oppholdet: mai 2016
1  Takk, Helen1965Norge
Hotel C, Director General på Lamaro Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. mai 2016

Dear Helen1965Norge,

First of all, thank you for staying with us; it really was a pleasure to have taken care of you.

I already shared your opinion with the whole team and they join me in our delight to read that you had a most enjoyable stay at the Hotel Colón and that the recently renovated room at the first floor where you have been allocated was to your liking.

Thank you for taking the time to share your experience with other travelers here at Trip Advisor with such kind comment.

Looking forward to seeing you again!