Vi har vært her før og hadde store forhåpninger. En sur og lite kunnskapsrik kokk, seriøst smakløs og dårlig mat.
Det beste med slike kvelder er de andre menneskene du møter på disse kursene.
Det beste med slike kvelder er de andre menneskene du møter på disse kursene.
Vi har vært i Barcelona flere ganger, og har lenge hatt lyst til å delta på et matlagingskurs, men ikke funnet noe som vi synes hørtes bra ut. Da vi leste om dette kurset, fant vi ut at vi ville prøve dette!! Vi angrer ikke!! For en kveld!! Vi startet med en omvisning på matmarkedet; La Bouqeria. Vi har vært der flere ganger før, så for oss ble det ikke dét den store opplevelsen. Vi fikk likevel plukket opp et par tips fra kokken om hva en burde kjøpe, og ikke burde kjøpe av råvarer. Etterpå gikk vi tilbake til kjøkkenet, der vi forberedte mange utrolig gode retter, med fantastiske råvarer, kjøpt på markedet. Vi drakk god vin mens vi laget maten, og god vin til maten. Kokken bydde på seg selv, og sammen med folkene vi traff, gjorde han kvelden til en uforglemmelig opplevelse! Anbefales!!!