Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig bra”
Anmeldelse av Restaurant La Poma

Restaurant La Poma
Bestill bord
2
tor. 17.10.
20:00
Vurdert som nr. 4 319 av 12 116 Restauranter i Barcelona
Prisklasse: USD 18 - USD 35
Kjøkken: Spansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservater
Omgivelser: El Raval
Anmeldt 3 uker siden

Veldig god service, hyggelige servitører. Maten smakte veldig godt og de har ett utvalg på mat som passer til alle

Dato for besøk: september 2019
Takk, Maya Kristine M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 508)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 2 508 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2019 via mobile enheter

Innbydende lokale med hyggelige ansatte. Maten så veldig god ut, men viste seg å være ganske smakløs

Dato for besøk: juli 2019
Takk, hakawa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
directorrpp, Director de Relaciones Públicas på Restaurant La Poma, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2019
Google-oversetting

Dear Hakawa,

I would like to thank you for choosing La Poma on the occasion of your last visit to Barcelona and for sharing your experience on Tripadvisor.

This information is useful for us because it allows us to continue improving to achieve excellence in serving our customers. Every opinion helps us to be better. We deeply regret that we were not up to your expectations and look forward to serving you on future occasions to remedy this.

Best Regards,
Estela Cabrera
PR Director

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. desember 2018

Midt i turistløypa. Plass når mye annet er fullt. Stort nede og stort oppe. 3-4 servitører til hvert bord. Litt uklart hvem som gjorde hva. Og alle gjorde visstnok det samme. Rask service og maten kommer raskt. Pizza diavola var greit den. Det samme med entrecotten.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Lars162
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2018 via mobile enheter

Vi spiste lunch. Pizza og salat. Begge deler smakte veldig godt.
Restauranten ligger i La Ramla og er en « trafikkmaskin» - på trodd av dette var vi fornøyd både med mat og service.
Spiser gjerne der en annen gang.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Bannfrid
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2018 via mobile enheter

Pizzaen her er fantastisk. Bunnen er tynn og helt perfekt. Resturantene er lett å finne og er i midten av la rambla. Servicen her var helt topp, alt gikk ganske raskt. Måtte ikke vente lenge på mat eller regningen. Anbefaler dette til alle

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Linh_N_Nguyen_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant La Poma, så også på

Barcelona, Province of Barcelona
Barcelona, Province of Barcelona
 
Barcelona, Province of Barcelona
Barcelona, Province of Barcelona
 
Barcelona, Province of Barcelona
Barcelona, Province of Barcelona
 

Har du vært i Restaurant La Poma? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din