Noah cva
1,0 av 5 boblerAnmeldt 18. juli 2022
Dato for oppholdet: juli 2022
Lourdes Sitjà, OtrosCatalonia Barcelona Plaza, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 25. juli 2022
God morgen, vi beklager at oppholdet ditt ikke svarte til dine forventninger. Kommentarer som dine hjelper oss med å forbedre og sjekke statusen til rommene. Om det gule vannet må vi si at foran hotellbygningen gjør de forbedringsarbeid på t-banen, og det forårsaket flere problemer. Vi føler ulempen forårsaket. Hilsen og takk!
  • Official website
1 151
1 810
1 151
Anmeldt 31. juli 2019 via mobile enheter

Hadde et veldig bra opphold på dette hotellet! Stort og flott rom med gode senger. Badet var stort og greit, men dusj/badekar kunne trengt en oppgradering. Skittent rundt fuger. Veldig fint bassengområde, men en flott bar. Vanskelig i å få en solseng/ daybed, men fine sittegrupper ved siden av. Bra basseng. Kan til tider være litt party-factor enkelte dager der oppe, så er kanskje ikke det mest barnevennlige bassengområdet. Men det er deilig når en er på voksen-ferie. Personalet var veldig hyggelig og behjelpelig. Ut døren var det 10 skritt og gå til metroen som tar deg til alle byens fasiliteter, så beliggenheten kunne ikke vært bedre! Hadde utsikt utover pl. Espania, og var veldig fornøyd med den. Håper det er ledig på dette hotellet neste gang jeg skal til barcelona, for da bor jeg gjerne her igjen.

Dato for oppholdet: juli 2019
1  Takk, T5719LEdanielg
Sitja_Lourdes, Director General på Catalonia Barcelona Plaza, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2019

Kjære LEdanielg,
Det er en stor glede å lese disse hyggelige kommentarene om ditt opphold hos oss. Vi er glade for å vite at du likte hotellet vårt, og at vi har klart å oppfylle dine forventninger.
Jeg vil dele kommentarene dine med alle ansatte for å oppmuntre dem til å fortsette å jobbe slik de allerede gjør frem til i dag.
Tusen takk igjen, og håper å se deg snart tilbake i Barcelona.

Med vennlig hilsen,

Anmeldt 20. juli 2019

Vi bodde kun en natt på hotellet, fikk oppgradert rom som var meget bra! Spiste ikke på noen av restaurantene, men hadde lunsj og drikke på takterrassen. Mye folk, så man må være frempå for å få plass i en av sunbedene. Men det er verdt å vente på!

Ligger litt unna sentrum - men nære Camp Nou.

Dato for oppholdet: juli 2019
1  Takk, Finn64
Sitja_Lourdes, Director General på Catalonia Barcelona Plaza, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2019

Kjære Finn,
Det er en stor glede å lese disse fine kommentarene om ditt opphold hos oss. Vi er glade for å vite at du likte vårt hotell, og vi har vært i stand til å oppfylle dine forventninger.
Jeg vil dele dine kommentarer med alle ansatte for å oppmuntre dem til å fortsette å jobbe som de allerede gjør til i dag.
Tusen takk igjen, og håper å se deg snart tilbake i Barcelona.

Med vennlig hilsen,

Anmeldt 23. juni 2018

Supert hotell med god tilgjengelighet til alt av transport. Takterrase med basseng og bar, hadde aldri problemer med å finne solsenger. God mat fra baren. Fin utsikt fra takterrasen til den magiske fontenen.

Dato for oppholdet: juni 2018
1  Takk, Silje B
Sitja_Lourdes, Director General på Catalonia Barcelona Plaza, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juni 2018

Dear Silje, Thank you very much for sharing your feedback. We are happy to read that you appreciated the ideal location of the hotel and the service. We truly hope to have the chance to welcome you back soon in Barcelona! Kind Regards,

Anmeldt 22. mai 2018

Likte hotellet, flott bar og basseng i 8 etg. Exelente Japansk restaurant i 1 etg. Men litt høy pris.
God service, romslige og moderne rom, savner musikk kanal på TV.
Lett med transport fra hotellet til byen, flyplassen osv.

Dato for oppholdet: mai 2018
  • Reisetype: Reiste alene
Takk, Hector L
Sitja_Lourdes, Director General på Catalonia Barcelona Plaza, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2018

Dear Hector, thank you for your positive comments about your stay in our hotel. We do our best to provide a memorable experience to everyone that choose us as his home in Barcelona. We are glad to read that in your case we fulfilled the expectations. Kind regards,

Anmeldt 2. desember 2017 via mobile enheter

Veldig fint hotell med helt fantastisk service. Vi ankom hotellet veldig tidlig og ble booket inn så fort de hadde ett rom klart. I mellomtiden fikk vi bruke bassenget. Rommet var stort, fint og ryddig. Frokosten var veldig god med stort utvalg. Velger definitivt dette hotellet igjen hvis vi er i Barcelona.

Dato for oppholdet: juli 2017
1  Takk, Zlatan H
Sitja_Lourdes, Director General på Catalonia Barcelona Plaza, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. desember 2017

Kjære Zlatan,
Vi takker for dine positive kommentarer om hotellet vårt. Det hjelper oss å fortsette å arbeide og prøve å forbedre hver dag. Det er en stor tilfredshet å vite at vi har møtt dine forventninger under oppholdet hos oss og ser frem til å ønske deg velkommen. Med vennlig hilsen,