Hotellet er sentralt samtidig som man slipper å ligge midt oppi all støyen fra La Rambla.Hotellet ligger i en stor gate med masse trafikk, men pga gode vindu blir man ikke forstyrret av gatestøyen. Det er kun få minutters gange til La Rambla, havna, holdeplasser for hop-on hop-off busser mm. Rundt selve hotellet finnes ulike restauranter, matbutikker, fastfoodsjapper, holdeplass for undergrunnsbane mm.
Vi bodde på et superior-rom som inneholdt alt man trenger, minibar, stort garderobeskap, skrivepult, godstol, nattbord med skuff, tv, bad med badekar og god plass rundt vasken for å sette fra seg toalettsaker. Hotellet hadde også god aircondition, så det var enkelt og raskt å endre romtemperaturen. Dersom det er noe man skulle sette fingeren på, er det at senga var litt i hardeste laget for vår smak. Dessuten hadde det vært bedre med dynetrekk isteden for to laken rundt dyna.
På taket på hotellet finnes det et lite basseng, flere områder med solstoler og bord, flere sofagrupper, bar med matservering, treningsrom, toalett, garderober og ikke minst 360 graders utsikt over byen.
Frokostsalen var stor nok til at man slapp å vente for å få plass. Frokosten besto av flere ulike typer brød, rundstykker og baguetter. Pluss for brødmat som var litt grovt og inneholdt masse korn. Det var flere ulike typer skinke, eggerøre, kokte egg, bønner i tomatsaus, bacon, stekt sopp med grønnsaker, flere typer syltetøy, flere typer frokostblandinger og korn, cava, flere typer ferskpresset juice, melk, kaffe, te, cava og mange sorter kaker og annen bakst.Altså alt man trenger, og mere til, for en skikkelig god start på dagen. På ettermiddagen/kvelden benyttes frokostsalen til restaurant og bar. Her er det mulig å kjøpe et godt måltid, god drikke og se sport på tv.
Alle ansatte som vi møtte var blide og serviceinnstilte fra vi sjekket inn til vi sjekket ut en uke senere.
Dersom vi skal til Barcelona senere kommer vi helt sikkert til å bo på dette hotellet igjen.