Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 488)
Filtrer anmeldelser
2 489 resultater
Vurdering fra reisende
1 743
617
83
26
20
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 743
617
83
26
20
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 2 489 anmeldelser
Anmeldt 4. november 2018

Hotellet ligger helt perfekt til med kort vei til det meste. Superbra service fra hyggelige ansatte. Rommet var nydelig og hadde fin utsikt mot marina. God seng med gode puter. Deilig frokost med god service. Dessverre var ikke takterassen åpen når vi var der og det var litt skuffende. Hotellet bruker mye bilder fra terassen i sin markedsføring og vi hadde gledet oss til å bruke den og svømmebassengene. Noe som sikkert er helt nydelig på sommeren når det er åpent. Et veldig bra hotell som vi helt klart vil bruke igjen.

Romtips: Be om rom høyt oppe mot havna. Fin utsikt :-)
Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, Graaskjegg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
DuquesadeCardona, Director de Relaciones con Clientes på Hotel Duquesa de Cardona, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2018
Google-oversetting

Dear Graaskjegg,

We're thankful to learn that our hotel team were helpful and friendly throughout your recent stay with us and we would like to thank you for sharing your positive experience with us.
Thank you again for your comments, it will help us to improve our standards.
We hope you to welcome you back to us soon.

Warm regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. oktober 2018

Trivelig Hotell som ligger like ved Port de vill. Hyggelig betjening, flotte rom og stilig tak terrasse. Noe mindre basseng enn forventet. Litt ustrukturert frokost servering. Ofte tomt for enkle ting som juice og kaffekopper. Rent, moderne og velholdt. Ligger i begynnelsen av det Gotiske kvarter. Fint for familier

Romtips: Rom med utsikt mot havnen (5 etasje)
Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Jone A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
DuquesadeCardona, Director de Relaciones con Clientes på Hotel Duquesa de Cardona, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Jone A,

Thank you very much for taking the time to write this review. We are very pleased to know that you and your family enjoyed your stay in Barcelona. We sincerely appreciate your kind words about our location and facilities. Thank you for your feedback that help us to improve our standards.

We hope to welcome you back very soon.

Kind regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. oktober 2018 via mobile enheter

Hotellet ligger ved båthavna, har flott utsikt. Kort avstand fra flyplassen, kjempe god service. Det var rent og pent overalt. Flott takterrasse og god frokost, som var tilgjengelig bra kl 7.00 til 11.00.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Eidy S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
DuquesadeCardona, Director de Relaciones con Clientes på Hotel Duquesa de Cardona, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Eidy S,

Thank you very much for your five star review! We are very pleased to read that we fulfilled your expectations.
We sincerely appreciate your kind words about our facilities and services
We hope to welcome you back very soon.

Warm regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. oktober 2018 via mobile enheter

Et nydelig lite hotell med kort vei til det meste. Fantastisk betjening som virkelig ser sine gjester. Deilig frokost i rolige omgivelser, anbefales. Nå har også den fantastiske takterrassen fått den betjeningen den fortjener. Alltid koselig å komme hjem til dette hotellet. Lykke til med den unge, positive og flinke mannen på takterrassen. Dette er veldig bra

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, oskarlyngstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
DuquesadeCardona, Director de Relaciones con Clientes på Hotel Duquesa de Cardona, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Oskarlyngstad,

Thank you for taking the time to provide us with your valuable feedback. I can assure you that I have shared your kind comments with our guest services team. I am delighted that you enjoyed your stay with us and we are looking forward to welcoming back very soon!!

Kind regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

Var innom her to daget i starten av ferien. Ble så fornøyd at vi avsluttet med to ekstra dager. Flott beliggenhet, rom og frokost. Det hele ble toppet med en liten men fantastisk takterrasse. Kanon utsikt over havnen. Servicen der fra Marina var outstanding. Vi har allerede bestilt neste besøk.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Bjørn S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
DuquesadeCardona, Director de Relaciones con Clientes på Hotel Duquesa de Cardona, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2018
Google-oversetting

Dear Bjorn,


Thank you very much for taking the time to write this review and share your experiences with other travellers and with us. We are delighted to know that your stay at the Duquesa de Cardona has been so pleasant and we highly appreciate your compliments on services, location and of course the staff!

Kind regards.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser