Det er lett å komme seg ned hit samtidig som det er rolig å oppholde seg her. Noen fine bygninger og statuer som anbefales å se.
Mye folk og mye som skjer. Foretrekker du det litt roligere, men likevel flott strand så ta turen lenger mot pouble nou..
Dette er en plass som må krysses av når en er i Barcelona. Det er jo inngangen til stranden. Har mange fine gater med mange gode bakerier. Gå litt frem og tilbake mellom de trange gatene og en runde på plassen med marked.
Jeg har nok forelsket meg i hele byen og synes det er fint overalt men min første dag her så endte jeg opp i området da jeg ruslet langs stranden fra den delen jeg bodde i. Deilig med sjøluft. Se på spreke mennesker. Litt lengre opp da i havnen båter i alle prisklasser. Monumenter. Arkitektur. Artig hummer statue som er bildet oppe til venstre på siden her.. Restauranter. Ett bra sted for trimmere. Og mye mye mere.