Utrolig mye folk og ganske dårlige butikker. Ble skuffet når vi var her. Og i tullet så var det ulikt system på toalettene. I første etasje måtte man betale for å gå på toalettet. Mens i 2 og 3 etasje var det gratis??
Dear costumer,
thank you for sharing your opinion with us. We are sorry to hear that. We are working to offer you the best services. Hope to see you again.
Regards,
Maremagnum Shopping Centre
Fint kjøpesenter med nydelig beliggenhet på brygga. Litt kjedelig butikken men mange fine spisesteder . Fin aktivitet når alt annet er stengt i sentrum .
turist felle deluxe! ikke kast bort tiden på dette kjøpesenteret.. det er alt for mye folk der.. dra heller til "diogonal mar" i enden av diogonal gaten ved stranden..
Maremagnum ligger nede ved havna i flotte omgivelser, et kvarters gåing fra La Rambla.
Det er ikke så mange kjente merkebutikker her, men masse flotte lokale butikker.
Her finner du det meste innen sminke, parfyme, klær, restauranter og cafeer.
Her gikk vi på en kjempe fin restaurant som hadde buffèt til lunsj, til 12.95 euro per person inkludert drikke. En i familien klipte seg også på en frisørsalong her til 10 euro, utrolig dyktige frisører og flotte lokaler.
Anbefales hvis du er nede på piren, greit å få med seg.