Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Tilde Emilie S
Bodø, Norge
Anmeldelse av Musik Boutique Hotel
5,0 av 5 boblerAnmeldt 18. nov. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ennio M, Director de RecepciónMusik Boutique Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 21. nov. 2018
Dear Tildeemilies,

Thank you very much for taking your time to write this review.

We are glad you liked your stay with us and that was surprising for you that we were a 3*. We really appreciate your opinion and we are happy to read reviews like yours. Thank you again!!!

We hope to see you again at Musik Boutique.

Best regards,
Ennio Mazzi
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
  • Hotels.com
  • Official website
    kr 4 473
  • eDreams
0.3 km fra Musik Boutique Hotel
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 3 061
  • Expedia.com
    kr 3 120
0.9 km fra Musik Boutique Hotel
Svømmebasseng
Romservice
kr 2 039
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 2 039
1.4 km fra Musik Boutique Hotel
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 241
  • Expedia.com
    kr 2 344
1.1 km fra Musik Boutique Hotel
Gratis Wi-Fi
kr 1 564
kr 1 530
  • Tripadvisor
    kr 1 530
  • Booking.com
  • Hotels.com
1.5 km fra Musik Boutique Hotel
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 796
  • Expedia.com
    kr 1 937
2.2 km fra Musik Boutique Hotel
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 118
  • Expedia.com
    kr 1 201
2.3 km fra Musik Boutique Hotel
Restaurant
Bar/lounge
Salón
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 720
  • Algotels
1.9 km fra Musik Boutique Hotel
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
  • Algotels
  • Expedia.com
    kr 2 429
  • Hotels.com
1.1 km fra Musik Boutique Hotel
Bar/lounge
Lights of Gracia Bar & Restaurant at Generator Barcelona
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 666
  • Algotels
1.8 km fra Musik Boutique Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Se flere hoteller i Barcelona
Anmeldelser (723)
Filtrer anmeldelser
723 resultater
Vurdering fra reisende
469
195
41
8
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
469
195
41
8
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 723 anmeldelser
Anmeldt 7. mai 2017 via mobile enheter

Dette var et av de beste hoteller vi har bodd på. Meget bra beliggenhet, bare 10 minutt å gå fra flyplass bussen, og midt i sentrum for shopping og spisesteder. Meget flott rom med stor terrasse, moderne innredet og rent. Meget bra frokost og vennlig betjening. Her skal vi bo ved en senere anledning.

Dato for oppholdet: mai 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 807arneh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
SocialTeam, Manager på Musik Boutique Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mai 2017
Google-oversetting

Hi Arne!

Thank you so much for your wonderful feedback! It really was a pleasure to be able to make your time in Barcelona special. We look forward to seeing you again on your next visit to our beautiful city. -Ennio Mazzi

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. mars 2017 via mobile enheter

Veldig fornøyd med hotellet, og hotellets ansatte. De ansatte gjorde sitt aller beste for at vi skulle ha det så bra som mulig. Kan trygt anbefalle dette hotellet for fremtidige gjester. Sentralt men alikavel litt skjermet fra det verste storby "bråket". Takk for oss😊

Dato for oppholdet: mars 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 767fredrikh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. februar 2016

Clean and nice hotel. Sentralt og greit i den gamle bydelen. Litt ekkelt i enkelte sidegater etter mørkets frembrudd. Men ellers sentralt og greit hotell . Men stiller og rolig om kvelden/natten. Så alt i alt. Kan anbefales.

Dato for oppholdet: september 2015
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, berit159
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. september 2015 via mobile enheter

Deilig at det ikke lå midt i gryta, dog kort vei til alt! Stille. Fint rom, god seng og puter, stort bad, veldig rent. Gode restauranter og flere severdigheter rett ved. Absolutt ingen utsikt fra vinduet. Rimelig pris. Kan anbefales på det varmeste.

Dato for oppholdet: august 2015
1  Takk, 436maii
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Alina D, Director General på Musik Boutique Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. oktober 2015
Google-oversetting

Dear Mai I,

We really appreciate your opinion about your stay at Musik Boutique Hotel.

Thank you so much for recommending Musik Boutique Hotel to other travellers!

It's a pleasure for us to know that you had a nice experience!

Kindest regards,

Alina D.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2014

Meget bra 3 stjerners hotel,fantastisk koslige rom,lekkert innredet,fantastisk belligenhet i El Born sine bakgater,har bodd på mange steder i Barcelona dette vil jeg huske som et sted jeg vil tilbake til. Rent,nydlig frokost,meget bra service. Hyggelig betjening i recepsjonen,dette var supert sted og bo. I will be back:)

Dato for oppholdet: september 2014
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Nuskeduska3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser