Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 159
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 15.02.23
Expedia.com
USD 157
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 16.02.23
Hotels.com
USD 157
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 16.02.23
PricelineUSD 170
TravelocityUSD 157
Trip.comUSD 172
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (710)
Filtrer anmeldelser
710 resultater
Vurdering fra reisende
458
193
41
8
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
458
193
41
8
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 710 anmeldelser
Anmeldt 7. mai 2017 via mobile enheter

Dette var et av de beste hoteller vi har bodd på. Meget bra beliggenhet, bare 10 minutt å gå fra flyplass bussen, og midt i sentrum for shopping og spisesteder. Meget flott rom med stor terrasse, moderne innredet og rent. Meget bra frokost og vennlig betjening. Her skal vi bo ved en senere anledning.

Dato for oppholdet: mai 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 807arneh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
SocialTeam, Manager på Musik Boutique Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mai 2017
Google-oversetting

Hi Arne!

Thank you so much for your wonderful feedback! It really was a pleasure to be able to make your time in Barcelona special. We look forward to seeing you again on your next visit to our beautiful city. -Ennio Mazzi

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. mars 2017 via mobile enheter

Veldig fornøyd med hotellet, og hotellets ansatte. De ansatte gjorde sitt aller beste for at vi skulle ha det så bra som mulig. Kan trygt anbefalle dette hotellet for fremtidige gjester. Sentralt men alikavel litt skjermet fra det verste storby "bråket". Takk for oss

Dato for oppholdet: mars 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 767fredrikh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. februar 2016

Clean and nice hotel. Sentralt og greit i den gamle bydelen. Litt ekkelt i enkelte sidegater etter mørkets frembrudd. Men ellers sentralt og greit hotell . Men stiller og rolig om kvelden/natten. Så alt i alt. Kan anbefales.

Dato for oppholdet: september 2015
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, berit159
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. september 2015 via mobile enheter

Deilig at det ikke lå midt i gryta, dog kort vei til alt! Stille. Fint rom, god seng og puter, stort bad, veldig rent. Gode restauranter og flere severdigheter rett ved. Absolutt ingen utsikt fra vinduet. Rimelig pris. Kan anbefales på det varmeste.

Dato for oppholdet: august 2015
1  Takk, 436maii
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Alina D, Director General på Musik Boutique Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. oktober 2015
Google-oversetting

Dear Mai I,

We really appreciate your opinion about your stay at Musik Boutique Hotel.

Thank you so much for recommending Musik Boutique Hotel to other travellers!

It's a pleasure for us to know that you had a nice experience!

Kindest regards,

Alina D.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2014

Meget bra 3 stjerners hotel,fantastisk koslige rom,lekkert innredet,fantastisk belligenhet i El Born sine bakgater,har bodd på mange steder i Barcelona dette vil jeg huske som et sted jeg vil tilbake til. Rent,nydlig frokost,meget bra service. Hyggelig betjening i recepsjonen,dette var supert sted og bo. I will be back:)

Dato for oppholdet: september 2014
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Nuskeduska3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser