Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Castlexperience Wine Tours på
Anmeldt 18. februar 2024

Veldig fin opplevelse, og flinke guider. Vil gjerne anbefale denne turen. Vi fikk en god og morsom historie om Barcelona og Catalonia, og omvisning på Montserrat. Etterpå besøkte vi vingården Oller del Mas. Der fikk vi en deilig lunsj, og omvisning og vinsmaking, ledet av vår guide Yeari.

Dato for opplevelse: februar 2024
Takk, Inger-Lise V
Castlexperience W, Manager på Castlexperience Wine Tours, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. februar 2024

Takk for tilbakemeldingen!

Vi er så glade for at du hadde en fin opplevelse med våre flinke guider.

Det høres ut som om du virkelig nøt den morsomme og informative historien om Barcelona og Catalonia, samt omvisningen på Montserrat.

Og det er flott å høre at du likte besøket på vingården Oller del Mas, med den deilige lunsjen og vinsmakingen ledet av vår guide Yerai.

Takk igjen for anbefalingen, og vi håper å ønske deg velkommen tilbake på en ny tur i fremtiden!

Vennlig hilsen,
Castlexperience-teamet

Anmeldt 31. oktober 2023

Fantastiske guider, Ivan og Luis! De gjorde bussturen spennende med masse info og historie om Catalonia og Montserrat. Flott enkel omvisning, passelig med egentid.
Vingården var nydelig, vinsmakingen hyggelig, men tapastallerkenen var skuffende og kjedelig. Det står halvdsgstur, men den er jo nesten syv timer lang og burde hatt bedre servering. Men alt i alt er vi topp fornøyd og ville gjort det igjen!

Dato for opplevelse: september 2023
Takk, Journey812129
Castlexperience W, Manager på Castlexperience Wine Tours, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2023

Takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for at du hadde en fantastisk opplevelse med guidene Ivan og Luis, og at bussturen var interessant med mye informasjon om Catalonia og Montserrat. Vi beklager at tapastallerkenen ikke levde opp til forventningene, og tar dette til etterretning. Takk for at du er fornøyd overall, vi håper å ønske deg velkommen igjen for en ny tur!

Castlexperience Team

Anmeldt 18. september 2023 via mobile enheter

Flott tur. Vår guide Javier var veldig trivelig og kunnskapsrik. Anbefaler å ta turen hit, vinen og tapasen smakte fortreffelig.

Takk, 36brittl
Castlexperience W, Front Office Manager på Castlexperience Wine Tours, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. september 2023

Hello winelover!

Thanks for taking the time to send us your feedback :) We are very happy to read you enjoyed the tour and will make sure that Javi knows that his knowledge and hosting skills didn’t go unnoticed!

Kind regards,

Castlexperience team

Anmeldt 6. mars 2019 via mobile enheter

Dette må dere bare prøve. Morsomme og veldig flinke guider. Spesielt Jordi som var vår guide den dagen. Serviceinnstilte til tusen ♥️☀️

Takk, 57evya
Castlexperience, Oriol Cervantes - Communication Manager på Castlexperience Wine Tours, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. mars 2019

Hello Evya!

Alwyas glad to recieve reviews in multiple languages for everybody to be able to read about what we do :D

Thank you so much for being part of our experiences and sharing about them with everyone. We are so glad you enjoyed!

Best wishes!

Anmeldt 30. september 2018

Dra til fantastiske Montserra kun en time med tog fra Barcelona. Vi tok taubanen opp. Det var skummelt, men innerst inne vet man jo at det går bra. Alt ble forsåvidt glemt da vi kom opp. Utrolige fjellformasjoner omkranset klosteret med sitt miljø rundt. Mye turister, men overkommelig.

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, Anne S