Margunn2015
Dato for oppholdet: juli 2022
Fanny Le Brusq, OtrosHotel 1898, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 12. juli 2022
Dear margunnl2015,

Thank you so much for taking the time to share your impressions of your stay with us! We are glad to see that you enjoyed our facilities and especially our rooftop pool with its incredible views over the city!

We hope to have the pleasure to welcome you again very soon at H1898!

Kind regards,

1 161
5 259
1 161
Anmeldt 15. mai 2022 via mobile enheter

Det finnes bra hoteller også finnes det slike som H1898 som er i sin helt egen klasse. Dette er på topp 3 av hotell jeg har besøkt. Service på alt fra innsjekk, frokost og baren på taket er 100 %.
Det gjør det ikke noe mindre flott når hoteller plukket opp at jeg fyller 50 år under besøket. Blir ønsket gratulerer med dagen til frokost og utpå dagen dukker opp med cava på døren og nye gratulasjoner.
Dette hotellet anbefales på det sterkeste.

Romtips: Superior room med terrasse er verdt pengene
Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, WFrode
Liezel Cabrera, Otros på Hotel 1898, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. januar 2024

Vi er glade for å være en del av topp 3-hotellopplevelsene deres! Takk for at du roser servicen vår, fra innsjekking til frokost og takbaren. Vi er glade for at vi kunne gjøre 50-årsfeiringen din spesiell. Anbefalingen din betyr mye for oss. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake til nok et fantastisk opphold!

Anmeldt 14. oktober 2021 via mobile enheter

Ble tatt imot på en meget hyggelig måte! Fikk mange gode anbefalinger for ting man burde se og hvor man kan spise! Vil virkelig anbefale å booke resturant bar canete! Ca 10-15 å gå fra hotellet!For en service av de ansatte! Hotellet står til forventningene og har meget god beliggenhet som turist, nærhet til alt! Kan varmt anbefales !!

Dato for oppholdet: oktober 2021
Takk, andr_sM7640VR
Anmeldt 6. november 2019 via mobile enheter

Bodd her mange ganger, hotellet leverer hver gang. Fint basseng på taket med utsikt. God frokost. Hyggelige ansatte. Nærhet til «ALT». Spa avdeling. Nydelig mat på restauranten som ligger vegg til vegg med hoteller. Jeg kommer tilbake:-)

Dato for oppholdet: august 2019
1  Takk, Lovingtheworld2014
RobertoCifuentes, Director General på Hotel 1898, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. november 2019

Dear Sirs;

Nice to see you again, and hope to see you in the next future !!!!
Thank you very much for all your comments,

Sincerely,

Anmeldt 2. juni 2019 via mobile enheter

Flott rom! Rent og pent! Mer enn forventet iht. romservice! Hyggelig betjening! Kaffe og små delikate kaker ble satt frem på ettermiddag. Helt perfekt beliggende (nærhet til alt)!

Vi kommer definitivt igjen!

Dato for oppholdet: juni 2019
1  Takk, 86kjerstim
Xaviertorrente, Experience Manager på Hotel 1898, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juni 2019

Dear 86kjerstim,

Thank you very much for you amazing feedback. We are glad to know you enjoyed your stay at the 1898 hotel.

We hope to have the pleasure to welcome you back in the near future.

In BCN you have your second home.

Best regards,

Nayden Boykov
Experience Manager

Anmeldt 1. april 2018 via mobile enheter

Andre gang jeg bor her og er like fornøyd. Fantastisk service fra resepsjon og alle andre vi møtte. Smilende og hjelpsomme. Vi følte oss så utrolig velkomne. Ligger perfekt til rett på la Rambla og Barri Gotic. Elsker takterrassen med solsenger, sittegrupper og basseng. Rommet er romslig og rent. Gode senger. Ingenting negativt å si om dette hotellet. Vi kommer garantert tilbake.

Dato for oppholdet: april 2018
Takk, Annkrs
RobertoCifuentes, Director General på Hotel 1898, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. april 2018

Først av alt, takk for at du stoler på oss igjen. Vi er glade for å vite at ditt opphold på hotellet har vært bra, og at du har tenkt å komme tilbake igjen.

For oss er det svært viktig å motta kommentarer som din, og vi er veldig glade for at du ikke har noe negativt å kommentere.

Her skal vi ønske deg velkommen og gjøre deg til et perfekt opphold i Barcelona.

Med vennlig hilsen,