“Dårlig anbefaling fra hotellet”
Anmeldelse av Gaudim Restaurant

Gaudim Restaurant
Vurdert som nr. 434 av 11 773 Restauranter i Barcelona
Kjøkken: Fra middelhavsområdet, Spansk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: La Dreta de l'Eixample
Anmeldt 27. juni 2019 via mobile enheter

Middelmådig mat og middelmådig service. Vi fikk denne restauranten anbefalt fra vårt hotell, og lurer på om hotellet får kick-backs... frarådes på det sterkeste!

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, 282hanschristianb

Anmeldt 18. september 2018 via mobile enheter

Vi fikk denne restauranten anbefalt av hotel H 10 Universitat! Nydelig sted, (blir overrasket når du kommer på innsiden) utsøkt mat, meget dyktig kokk! Flotte oppmerksomme kelnere. En av oss har glutenallergi og de kunne lage all mat fra menyen glutenfritt! Absolutt å anbefale på det sterkeste. Ca kr 750,- Pr pers inkl 2 fl rødvin, 3 retters meny.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, wowrick
Anmeldt 27. november 2017

Her bør man reservere bord, for det fylles opp raskt. Vi var en gruppe på 6, og alle fikk fantastisk mat, lekkert anrettet. Den ene av oss fikk sin biff litt for mye stekt, og måten det ble håndtert på av kjøkkenet var forbilledlig. Sjefskokken selv kom til bordet flere ganger for å beklage, ny biff kom raskt, og alle fikk tilbud om ekstra drikke. Viste med tydelighet at dette er et sted som tar mat og kunder på alvor.

Dato for besøk: november 2017
Takk, Stig H
Marcos O, Director Comercial på Gaudim Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. desember 2017

Thank you for the best recommendation of our restaurant.
We are glad to welcome you again. You can follow us on social networks and share meetings with your photos and photos for a wonderful memory.

cordially
Marcos Ortega A.
Director of the commercial and communication restaurant Gaudim.

Anmeldt 31. juli 2017 via mobile enheter

Super mat - super service. Ikke det billigste alternativet men verdt det. Kan være lurt å reservere bord.

Dato for besøk: juli 2017
1  Takk, Tistone
Marcos O, Director Comercial på Gaudim Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2017

Thank you for the best recommendation of our restaurant.

cordially
Marcos Ortega A.
Director of the commercial and communication restaurant Gaudim.

Anmeldt 23. september 2016 via mobile enheter

En fantastisk smaksopplevelse. Tapasforrettene, hovedretten, desserten, alt smakte like utsøkt. Vi er gode og mette og særdeles fornøyd med valget av restaurant.

Dato for besøk: september 2016
Takk, Torhild Fennefo... J
Marcos O, Director Comercial på Gaudim Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. oktober 2016

Thankyou for you comment ,back from news desings ,regards of our team Gaudim .

Atte
Marcos Ortega A.
Dirección Comercial y Comunicación.

Reisende som så på Gaudim Restaurant, så også på

Barcelona, Province of Barcelona

Har du vært i Gaudim Restaurant? Del dine erfaringer!