Jeg og min kollega var på reise, og måtte plutselig ha overnatting i Barcelona. Vårt reisebyrå ordnet overnatting på dette hotellet. Vi ønsket et hotell relativt nært sentrum, og det ligger nært nok La Rambla til at man fint rusler dit på 10-12 minutter (ca 1 km).
Vi ble hyggelig mottatt i den relativt lille og hyggelige resepsjonen. Hotellet er ikke så stort, men liksom akkurat passe.
Vi gikk ikke ut i sentrum, men tok heisen opp i 7.etasje til den fine terrassen som ligger på toppen. Der har de bar og matservering. Vi hygget oss med drikke fra baren, og valgte å spise fra grillmenyen. Dette var veldig bra. God mat! Og det var flere av de lokale som hadde valgt å holde sine familie- og venneselskaper der, og det virker også som et positivt tegn for stedet.
Rommene er fine, med nokså ny innredning. Rent og pent.
Beliggenheten til hotellet er i et relativt rolig område, så selv om man har rom ut mot veien, så tror jeg ikke det støyer for mye. Jeg hadde rom inn mot bakgården og der var det helt stille.
Frokosten har ikke den største buffeten, men nok til at man har godt nok utvalg. Jeg ser jo at lokalene heller ikke er laget for noe overdådig utvalg. Man kan be servitørene om at kjøkkenet lager stekte egg. Dette var veldig bra, og ble raskt ekspedert. De har også godt kaffe, servert etter ønske. Jeg kan godt anbefale gjestene å velge frokost her, fremfor å dra ut på byen.
Total inntrykket er veldig bra, og en god anbefaling fra meg. Dette er et hotell jeg gjerne kommer tilbake til.