Ariane
København, Danmark
Anmeldelse av Catalonia Avinyó
1,0 av 5 boblerAnmeldt 24. juli 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2022
Romtips: Vi byttet til NH podium hotel som var fantastisk! Utrolig god service.
0.5 km fra Catalonia Avinyó
0.2 km fra Catalonia Avinyó
2.9 km fra Catalonia Avinyó
Se flere hoteller i Barcelona
Anmeldt 4. oktober 2018

Dette var bedre enn forventet: Fresht og rent. Hyggelig personale. Gode senger og god frokost.Beliggenheten er kjempebra. Så dette kan absolutt anbefales. De har også interconectet rooms som er fint for familier.
Det eneste jeg har å utsette på dette stedet er "duft-kuler" eller "duft-sprayen" som brukes i ventilasjonsanlegget, den hadde det vært fint å slippe!

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, Mari664
Anmeldt 24. september 2018 via mobile enheter

Eit perfekt hotell for en weekendtur til Barcelona. Beliggenheten er helt perfekt, med gåavstand til de fleste tingene.
Rommet mitt var stort og godt, moderne og rent.
Enkel og god frukost:)
Anbefales virkelig

Dato for oppholdet: september 2018
Takk, kristianl208
Anmeldt 11. juni 2018

Hotellet har perfekt lokasjon. Rommet var rent og fint. Mesteparten av personalet var hyggelig. Et par av dem var ganske uhyggelige. Siden rommene er greie og lokasjonen er såpass bra vil jeg kunne anbefale dette hotellet til andre.

Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, 995brith
CataloniaAvinyo, Director General på Catalonia Avinyó, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juni 2018

Thank you so much Brit, glad to read your review and see all was perfect in your stay. I hope yo can come back again very soon.

Best regards

Anmeldt 31. mai 2018 via mobile enheter

Personellet er svært hyggelig og imøtekommende. Vi fikk prøvd både innovervendt og utovervendt rom. Rommene er rene og passe store. Den virkelig store overraskelsen kom når vi skulle ta frokost. Frokosten var sannsynligvis den mest varierte jeg har opplevd i denne klassen. De kunne tilby mange typer brød, egg i 4 varianter, mange typer oster, frukt mm.
Hotellet ligger svært sentralt og gir kort vei til det meste. I tillegg har det både et brukbart utstyrt trimrom i kjelleren og jakuzzi og et lite basseng på toppen av hotellet.

Dato for oppholdet: mai 2018
Takk, Magne J
CataloniaAvinyo, Director General på Catalonia Avinyó, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juni 2018

Thank you so much Magne, glad to read your review and see all was perfect in your stay. I hope yo can come back again very soon.

Best regards

Anmeldt 1. mai 2017 via mobile enheter

Et hotell som virkelig kan anbefales. Moderne rom ned nydelig bad og gode senger i et rolig men sentralt område nært til mange av Barcelonas severdigheter. Hyggelig og hjelpsom betjening. Flott jacuzzi på taket

Dato for oppholdet: mars 2017
1  Takk, monikag110
CataloniaAvinyo, Director General på Catalonia Avinyó, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. mai 2017

Kjære kunder,

Tusen takk for din positive kommentarer om ansatte og plasseringen av disse. Vi er veldig glad for å vite at ditt opphold på hotellet var hyggelig.

Vi håper å se deg igjen på ditt neste besøk til byen.

Med vennlig hilsen