Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Øl og burger i toppklasse 👍”

Bar Centro Burgers & Craft Beer
Vurdert som nr. 478 av 11 194 Restauranter i Barcelona
Prisklasse: USD 12 - USD 31
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost
Omgivelser: La Dreta de l'Eixample
Anmeldt 7. august 2021 via mobile enheter

Her finner en gode øl som i seg selv er en god grunn til å besøke stedet. Men burger i topp klasse er også å anbefale. I tillegg så er det trivelige folk som jobber her. Fine lokaler og noen bord ute. Vell verd et besøk.

Dato for besøk: august 2021
Takk, DayTrip17371861808
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (657)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 657 anmeldelser

Anmeldt 6. desember 2020 via mobile enheter

En super bar for god mat og godt øl. Hyggelige folk og ganske i sentrum av Barcelona. Må besøkes om en har lyst på god burger.

Dato for besøk: desember 2020
2  Takk, tomsV6378LW
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. mars 2018

God atmosfære, stort utvalg av øl og nydelig burger til en relativt billig penge! Absolutt verdt et besøk!

Dato for besøk: februar 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Katrine O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. februar 2018 via mobile enheter

Veldig god mat og god atmosfære! Rolig på formiddagen. Vil anbefale burgeren "summer" og forretten med "handcrafted chips" med ekstra cheddar.

Dato for besøk: februar 2018
1  Takk, helget2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. september 2016 via mobile enheter

Billig og god mat. God service. Vi fikk hjelp til å velge en god øl som passet med maten vi bestilte.

Dato for besøk: september 2016
1  Takk, Skjerpings
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bar Centro Burgers & Craft Beer, så også på

Barcelona, Province of Barcelona
Barcelona, Province of Barcelona
 
Barcelona, Province of Barcelona
Barcelona, Province of Barcelona
 

Har du vært i Bar Centro Burgers & Craft Beer? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.