“Historisk sted med god mat”
Anmeldelse av Can Culleretes

Can Culleretes
Vurdert som nr. 1 101 av 12 050 Restauranter i Barcelona
Kjøkken: Spansk
God for: Store grupper, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Lunsj, Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: El Congrés i els Indians
Anmeldt 25. januar 2019

Vi var blitt tipset om denne historiske restauranten og tok turen hit for lunsj. Restauranten var temmelig stappfull av gjester og det var høyt støynivå. En effektiv servitør kom raskt på plass for bestilling. Restauranten tilbyr egen lunsjmeny, men vi valgte a la carte og tok gambas til forrett, kalvefilet og entrecote og Crema Catalana til dessert. Alt sammen var førsteklasses, og vinlisten bød på et greit utvalg. Vi ble godt fornøyd med både maten og servicen. Interiøret, med de store veggmaleriene som viser restaurantens histore gir stedet et eget særpreg.

Dato for besøk: oktober 2018
2  Takk, Tom T

Anmeldt 30. april 2018 via mobile enheter

Vi hadde et fortreffelig måltid her. Alle rettene var svært gode. Travle kelnere og altfor mange gjester påvirker servicen, som blir litt rask og kontant. Og for en nordbo er det uvant å spise biff uten noen form for grønnsaker eller karbohydrater, men slik gjør man det er. Bare å lene seg tilbake og nyte det.

Dato for besøk: mai 2018
1  Takk, SolveRandal
Anmeldt 28. februar 2017 via mobile enheter

Hyggelig restaurant med serviceinnstilt personale. Meget god biff! Husets vin trekker ned, men Gin Tonic var ypperlig.

Dato for besøk: februar 2017
Takk, P4958OFthomasg
Anmeldt 19. juni 2015 via mobile enheter

Det var lang kø med turister utenfor. Tydelig et sted som mange tror er bra. Det er det ikke! Personalet var ikke spesielt flinke i engelsk og servicen var middelmådig. Det var lite mat, vi ble ikke mette. Helt middelmådig kvalitet. Vil ikke anbefale stedet til andre. Stedet lever på et godt rykte som sikkert stemte for 10 år siden. I tillegg tar de ekstra betalt for brød som settes frem på bordet når du ankommer. Det står med liten skrift i menyen. Pass på!

Dato for besøk: juni 2015
Takk, Marie K
Anmeldt 6. juni 2014 via mobile enheter

God valuta for pengene. Vi bestilte 2 menyer.
Ene menyen kostet 13 euro, den andre 16. Rinelig for brød, tre retter og en halv flaske med vin pr person. Mat og vin bra, servicen var rask. Drar gjerne hit igjen

Takk, tomsavini1

Reisende som så på Can Culleretes, så også på

Barcelona, Province of Barcelona

Har du vært i Can Culleretes? Del dine erfaringer!