Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffende mat, trivelig sted”
Anmeldelse av Pura Brasa Rambla

Pura Brasa Rambla
Bestill bord
2
man. 26.7.
20:00
Vurdert som nr. 874 av 10 773 Restauranter i Barcelona
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 6 - USD 29
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Store grupper, Forretningsmøter
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: La Dreta de l'Eixample
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Etter å ha lest gode tilbakemeldinger fra andre besøkende, falt valget på Pura Brasa etter en lang dag i storbyen. Ville naturligvis prøve tapas!

Vi valgte Patatas Bravas, smeltet ost, omelett, schampi og laks tataki.

Servitørene var svært hyggelige, fulgte alltid godt med på alle gjestene og var svært tilgjengelige til enhver tid.

Dessverre, ble dette en skuffende opplevelse i matveien. Kjedelige smaker, for mye fett og salt, merkelig smak på rekene og en smakløs tataki (som ikke lignet på det jeg normalt forbinder med tataki).

Når det er sagt, lokalet inne er stort og fint, rene toaletter samt et pent uteområde på gaten med skikkelige møbler, pene lamper og god atmosfære.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, hanneblindheim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
purabrasaatcliente, Director de Relaciones con Clientes på Pura Brasa Rambla, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2020
Google-oversetting

Te agrademos tu visita y que hayas compartido tus impresiones, si bien lamentamos que la experiencia no fuera como esperabas y nos gustaría conocer con más detalle qué falló. ¿Podrías escribirnos a info@purabrasa.com? Nuestro objetivo es mejorar en todos los aspectos posibles para ofrecer la mejor de las experiencias.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (783)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 783 anmeldelser

Anmeldt 14. juli 2018 via mobile enheter

Maten var Ok, men små porsjoner. Kelneren hadde det travelt med å rydde bordet, nærmest før vi var ferdig å spise. En mini-mini flaske med cola hadde samme pris som vinglasset, det samme gjaldt vannet (som heller ikke var kaldt).Kelneren hadde ingen reaksjon da jeg kommenterte den høye prisen på et lite glass brus. Anbefales ikke

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, jannso
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. februar 2017

Spiste middag på restauranten. Servicen var effektiv og bord ble ordnet med det samme, selv om det var travelt. Menyen kom inn på store tavler som ble satt på bordet og drikkekartet sto på en svær flaske. Maten kom samtidig til alle og ventetiden var akkurat passe. Selv om betjeningen hadde det travelt, var de hele tiden bortkomne for å se til at alt var i orden. Burgerne til barne var veldig god i følge de minste. Den besto av rent kjøtt. Chicken curry var utrolig god med grillskorpe på kjøttet. Kjake av okse og svineribbe var veldig mørt. Anbefaler stedet på det varmeste.

Dato for besøk: februar 2017
Takk, abcveien
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Pura B, Customer care på Pura Brasa Rambla, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. mars 2017
Google-oversetting

Thank you very much for visiting us and recommending our restaurant on Tripadvisor, Bjørn Johan J! We are delighted you enjoyed the visit to Pura Brasa Rambla and we hope to see you again!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. november 2016 via mobile enheter

Var her med familien og spiste en særdeles god middag.
Biffen var noe av det bedre jeg hadde smakt. Barnemenyen var også bra. Ekte burger laget av godt kvernet kjøtt.
God service selv om han glemte kaffen jeg kjøpte.
Prisen er litt over det vanlige. Men verdt pengene

Dato for besøk: november 2016
Takk, Hatmyr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Pura B, Customer care på Pura Brasa Rambla, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. november 2016
Google-oversetting

Thank you very much for visiting us and recommending our restaurant on TripAdvisor, Hatmyr! We are delighted you enjoyed the visit, although we regret the mistake with the coffee, our apologies. We hope to see you again with your family in Pura Brasa Rambla!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. mars 2015

Besøkte denne restauranten både til lunch og middag. Og var like fornøyd begge gangene. Hyggelig betjening. Rent og pent. Godt utvalg i menyen.

Dato for besøk: februar 2015
    • Verdi
    • Atmosfære
    • Service
    • Mat
Takk, Anita30no
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Pura Brasa Rambla, så også på

Barcelona, Province of Barcelona
Barcelona, Province of Barcelona
 
Barcelona, Province of Barcelona
Barcelona, Province of Barcelona
 

Har du vært i Pura Brasa Rambla? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din