“Ikke bra”

20:00
Vurdert som nr. 842 av 11 777 Restauranter i Barcelona
Kjøkken: Spansk
God for: Lokalt kjøkken, Store grupper, Familier med barn, Forretningsmøter
Middagsalternativer: Frokost, Lunsj, Middag, Sent på kvelden, Buffet, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: La Dreta de l'Eixample
Anmeldt 3. februar 2019 via mobile enheter

De glemte maten vår. Spurte om vi skulle dra snart, og det varkork i vinen. Uhøflig betjening. Unngå å dra hit. Maten var middels og dyr

Dato for besøk: februar 2019
Takk, LeneS243

Anmeldt 11. april 2018 via mobile enheter

Vi ble godt tatt imot av hovmester, men der sluttet den gode opplevelsen på denne plassen. Vi ble vist til bordet av en slentrende servitør som ikke var i stand til å ta imot bestilling. Servitøren vi bestilte hos kom etter 15 minutter. Den ene gjesten fikk ikke det hun bestille, selv etter mange oppfordringer til servitørene. Maten kom uten bestikk og tallerken, noe vi måtte mase om å få.
Maten var Ok men servitørene trenger virkelig å gå på kurs for å lære seg kundebehandling- eller muligens finne seg nye jobber der de ikke er i nærheten av serviceyrket.

Dato for besøk: april 2018
Takk, 893stineh
Anmeldt 11. april 2018 via mobile enheter

Helt forferdelig service og servitøren forsto ikke engelsk. Det endte med ene gjesten aldri fikk vin selv om vi etterspurte den 3 ganger. Maten var god, selv om mat kom puljevis og vi måtte purre på bestikk og tallerkner. Slett service og kan ikke anbefale stedet videre.

Dato for besøk: april 2018
Takk, Nomad526342
Anmeldt 22. november 2017

Vi var en gruppe på fire som bestilte. Maten kom hulter til bulter, da den ene var ferdig var det fortsatt noen som ventet på sin første rett. Har en mistanke om at her var det kø foran mikrobølgeovnene på kjøkkenet som avgjorde rekkefølgen.
Fint plassert, uteservering i travel handlegate, kan anbefales for et glass øl eller vin i en shoppingpause. Men mat vil jeg gå et annet sted for.

Dato for besøk: november 2017
Takk, Stig H
Anmeldt 2. april 2017 via mobile enheter

Helt greit sted, rask og grei mat. Sitter igjen med følelsen at det meste var enkelt varmet opp.
Det mest sjokkerende var at det de ikke hadde spansk øl til tapasen. Derimot fikk man serverer BitBurger, Warsteiner, eller Guiness. Som en annen har kommentert at det er tapas-Egon. Enig der, men helt OK, og de serverer tapas utover kvelden.

Dato for besøk: april 2017
2  Takk, 199ChristopherH199

Reisende som så på Tapa Tapa Passeig de Gràcia, så også på

Barcelona, Province of Barcelona

Har du vært i Tapa Tapa Passeig de Gràcia? Del dine erfaringer!