“Veldig god tapas og god stemning”
Anmeldelse av Gourmet Sensi

Gourmet Sensi
Vurdert som nr. 265 av 12 184 Restauranter i Barcelona
Fortreffelighetsbevis
Omgivelser: El Congrés i els Indians
Omgivelser: El Congrés i els Indians
Anmeldt 26. februar 2024 via mobile enheter

Veldig god tapas og god stemning. Vi var 6 personer og bestille 16 retter. Det var litt lite for en hel middag, kunne gjerne bestilt litt mer. De ansatte var hyggelige og oppmerksomme. Kommer gjerne igjen!

Dato for besøk: februar 2024
Takk, elisabeths573

Anmeldt 10. februar 2024 via mobile enheter

God mat, veldig bra kvalitet. Bra pris, god verdi for pengene. God service og atmosfære!

Litt å trekke ifra, men 5 stjerner er utmerket og vanskelig å oppnå.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Carl Philip Seb... E
Anmeldt 8. mai 2023

Maten var helt fantastisk, servicen var superbra og prisen var helt tipp topp. Nydelig mat og drinker!

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Caroline E
Anmeldt 11. november 2019 via mobile enheter

En by fullt av tapas restauranter og denne greier å skille seg ut på en positiv måte.
Ble anbefalt denne restauranten av en god venn og kan anbefale den videre på det sterkeste. God mat, flinke folk og topp service.

Dato for besøk: november 2019
2  Takk, TFehn
SensiGroup, Propietario på Gourmet Sensi, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. desember 2019

Thank you very much TFehn for recommending us! We are happy to read that you enjoy our tapas!

See you soon at Gourmet tapas by Sensi!

The Sensi team

Anmeldt 4. november 2019

Spiste fantastisk god tapas her med min ektemann. Det var helt fullt, men vi fikk likevel utmerket servering og veldig god oppfølging hele kvelden. Alle rettene var små smaksbomber som er noe av det beste jeg har fått av tapas. Regn med at du må reservere bord, for dette er en veldig populær restaurant med god grunn.

Jeg klarte å glemme igjen telefonen min på bordet da jeg gikk, men de ansatte tok vare på telefonen min til dagen etterpå og møtte meg søndag formiddag lenge før åpningstid slik at jeg fikk med meg telefonen på vei hjem igjen. Takk for det!

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, agran76

Reisende som så på Gourmet Sensi, så også på

Barcelona, Province of Barcelona

Har du vært i Gourmet Sensi? Del dine erfaringer!