Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Barcelona
Publiser
Innboks
Søk

“Koselig og fantastisk mat”
Anmeldelse av Santagustina

Santagustina
Vurdert som nr. 871 av 12 126 Restauranter i Barcelona
Fortreffelighetsbevis
Omgivelser: El Born / La Ribera
Restaurantdetaljer
Omgivelser: El Born / La Ribera
Anmeldt 3. september 2019 via mobile enheter

Gikk helt tilfeldigvis forbi denne restauranten som ligger noe gjemt. Ble møtt av en superhyggelig dame (som var sjefen). Hun danset oss inn og vi gikk velge hvilke bord som passet oss best. Maten kom kjapt og smakte helt fantastisk. Ingenting å utsette på, anbefales!

Dato for besøk: september 2019
Takk, msvarva
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (745)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 745 anmeldelser

Anmeldt 6. november 2017 via mobile enheter

De har 4 bord ute som er på en koselig plass. Vi så noen som reiste seg og tenkte at det da ble ledig. Men ble stoppet med en sur kommentar fra en servitør. Det var kø, ikkje så vi noen men tydeligvis var det noen men det ble et ledig til så vi var heldig. Det tok litt tid før der kom smil. Synd for de har gode tapas retter, så vell verd besøk.

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, tomsV6378LW
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. mars 2017

Besøkt dette stedet 2 ganger, fornøyd med mat og service. Variert meny, kommer tilbake neste gang jeg er i Barcelona. Uteservering også, rolig området.

Dato for besøk: mars 2017
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne restauranten
1  Takk, Norsk M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. mars 2016

Stoppet innom for et lite glass hvitvin uten hell da undertegnede selv valgte feil.
Men her jobber en sommelier fra Chile som for øvrig snakker godt engelsk. Blei servert gratis smaksprøver av 3 spennende viner, de har for øvrig de fleste vin per glass :) Han tok seg i så tur tid til å sette seg ned og tegne opp et kart over spesial butikker med vinutsalg i området. Blide, kunnskapsrike og de serverte knall dessert!
Tommel opp :)

Dato for besøk: mars 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Chebbber
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. januar 2016

Vi tok en øl og kaffe her. Satt i vinduet og så på livet utenfor. Herlig rolig sted i Born. Kommer tilbake for å teste maten neste tur. For det så bra ut og betjeningen var hyggelig.

Dato for besøk: januar 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Tom S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Santagustina, så også på

Barcelona, Province of Barcelona
Barcelona, Province of Barcelona
 
Barcelona, Province of Barcelona
Barcelona, Province of Barcelona
 
Barcelona, Province of Barcelona
Barcelona, Province of Barcelona
 

Har du vært i Santagustina? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din