“Veldig bra!”

Vurdert som nr. 559 av 12 270 Restauranter i Barcelona
Omgivelser: El Congrés i els Indians
Omgivelser: El Congrés i els Indians
Anmeldt 13. juli 2022 via mobile enheter

Hyggelig, flink servitør og fantastisk mat. Anbefaler både pizza og pasta her! Sangriaen var veldig god! Fin beliggenhet.

Takk, Elia Kalle-Jozs... D

Anmeldt 31. juli 2019 via mobile enheter

Spiste god paella, og drinkene vi bestilte var gode. Enkelt, men pent lokale i gamlebyen. Hyggelige servitører.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, mariannegvg
Anmeldt 16. juli 2019 via mobile enheter

Vi besøkte denne restauranten en tirsdag kveld kl 20. Lokalet var halvfullt og vi gikk for paella med vin. Maten er god, men kelner klarte ikke å anbefale vin som passet, og hadde lite kunnskap om mat og vin, og forsto engelsk dårlig ! Totalt sett OK, men ikke mer enn det 🍻

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, EinarOslo123
Anmeldt 25. juni 2019 via mobile enheter

Vi hadde en sen veldig god middag her. Veldig mye mat til en ok pris! Paela og sjømaten var veldig god! God service!

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, Anders L
Anmeldt 8. mars 2019 via mobile enheter

Vi fikk nydelig Paella og deilig sangria. Vi spiste mixed, seafood og kylling paella og alle var veldig gode! Personalet var hyggelig og hjelpsomme!
Topp stemning😃

Dato for besøk: mars 2019
Takk, Marie R

Reisende som så på Momo, så også på

Barcelona, Province of Barcelona

Har du vært i Momo? Del dine erfaringer!