Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 00:00 - 23:59
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Transport til/fra Napoli flyplass og Sorrento

Vi benyttet Suntransfers for transport tur/retur flyplassen i Napoli til Sorrento. Etter en lang... les mer

Anmeldt 3 uker siden
ToneHusby
Anbefales!

Trygg og effektiv transport med Suntransfers! Brukte dem i Alicante i fjor, Rhodos i år. Enkelt å... les mer

Anmeldt 14. juli 2023
Synnøve S
via mobile enheter
Les alle 27 225 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Barcelona
fra kr 351,68
Mer informasjon
fra kr 336,09
Mer informasjon
fra kr 386,85
Mer informasjon
fra kr 597,86
Mer informasjon
Anmeldelser (27 225)
Filtrer anmeldelser
27 225 resultater
Vurdering fra reisende
23 178
1 543
227
273
2 004
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
23 178
1 543
227
273
2 004
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3035 av 27 225 anmeldelser
Anmeldt 5. oktober 2018 via mobile enheter

Vi har benyttet Suntransfer ved flere anledninger på Gran Canary og har meget god erfaring med både biler, sjåfør, avtaler og pris. Ved en anledning måtte vi endre tidspunkt for hjemreise og dette ble ordnet uten problem eller pristillegg. Vi anbefaler Suntransfers og benytter oss gjerne av selskapet igjen.

Dato for opplevelse: oktober 2018
2  Takk, 236Paul
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. september 2018 via mobile enheter

Anbefaler veldig å bruke disse for å bestille flyplass transfer. Brukte de nylig på strekningen Catania - Siracusa på Sicilia. Sjåføren møtte opp med skilt med navnet mitt på selv om flyet var 1,5 time forsinket. Veldig fin bil og grei sjåfør. Prisen er også blant de rimeligste. Vi kjørte 1 time på kveldstid for 750 kr. Anbefales veldig istedet for fulle og varme busser!

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, Trine E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. august 2018 via mobile enheter

Når vi skulle hentes på flyplassen måtte vi ringe og etterspørre transporten, og så vente en god stund før sjåføren kom.

Når vi skulle hentes på hotellet (og reise til flyplassen) dukket det heller ikke opp noen. Vi ringte transferselskapet- og ble enige om at vi måtte ta taxi for å rekke flyet. Vi hadde 5 stk kofferter mm, og dette var noe av grunnen til den opprinnelige bestillingen.

Heldigvis fikk vi plass i taxien til alt.

De vi snakket med på sentralen var profesjonelle og flinke.

Det hjelper jo dessverre imidlertid ikke når det skaper en slik uforutsigbarhet og usikkerhet.

Vil følgelig velge noen andre tilbyderen ved en annen anledning.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, MetteNorway76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. august 2018 via mobile enheter

Glimrende å bruke denne transporten. Så slipper en å trykkes inn i de fulle, trange og varme sharterbussene.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, 707arildm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2018 via mobile enheter

Kjempebra service! Hyggelige og hjelpsomme sjåfører til en alt for billig penge! I tillegg imøtekommer de de ønskene du måtte ha for din reise. Ypperlig!😊👍🏻

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Jenny L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser