Ferieopphold

Litt ventetid og svak språk kunnskap, men et supert tilbud. Bruker det neste gang også. Blir godt... les mer

Anmeldt 15. februar 2025
Erik O
Busstur fra Alicante til Albir

Behagelig sjåfør som gjorde det han kunne for at de reisende skulle ha en behagelig reise. Tok lang... les mer

Anmeldt 19. januar 2025
Kjell R
Les alle 32 585 anmeldelsene

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Barcelona
Anmeldt 2. juni 2019 via mobile enheter

Bordeaux (ligger ikke i Tripadvisor p.t.) Fra flyplassen: Bilen kom aldri, vi ventet i 45 min. Mye bry for å finne call-center, mye fram og tilbake. Fikk til slutt annen bil med veldig hyggelig sjåfør. På returreisen kom bilen i god tid. Rating: 1 på første tur, 5 på retur. Derfor 3 totalt.

Dato for opplevelse: mai 2019
2  Takk, Maddie_Norway
Anmeldt 17. mai 2019 via mobile enheter

Gode sjåfører med rene og pene kjøretøy sørget for god transfer på Kreta. Taxisjåførene var hyggelige og hjelpsomme.
Anbefaler tjenesten.

Dato for opplevelse: mai 2019
2  Takk, Tbhxyz
Anmeldt 6. april 2019 via mobile enheter

Bestilte transport fra flyplass til hotell i Berlin. Da vi møtes av sjåfør har han ikke de tilgjengelige barnesetene vi har prebooket (og som var grunnen til at vi forhåndsbestilte). Han kom med løsningen å kjøre med det ene barnet uten stol hvilket vi ikke godtok. Han brukte så 45 min på å skaffe en ekstra stol! Stolene ble dessuten montert feil og bar preg av slitasje og røff behandling.

Dato for opplevelse: april 2019
1  Takk, carolinem183
Anmeldt 27. mars 2019

Kan virkelig anbefale Suntransfers. Sjåfør møtte oss i ankomsthallen med godt synlig skilt. Bilen var ren og komfortabel. Sjåføren fortalte litt om landemerker på turen inn til hotellet. Bestilling av turen var enkel fra deres web side.

Dato for opplevelse: mars 2019
Takk, Sigbjørn T
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Meget bra punktlighet. God plass til bagasjen og 8 personer. Sjåførene kjørte fint og holdt fartsgrensen. Anbefales.

Dato for opplevelse: november 2018
1  Takk, Anton M