“Utsøkt opplevelse!!”

God for: Romantisk, Forretningsmøter, Lokalt kjøkken, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Lunsj, Reservasjoner
Omgivelser: Sant Gervasi-Galvany
Anmeldt 30. juli 2022 via mobile enheter

Fine minimalistiske lokaler. Utsøkte retter! Menú degustación med vinmenú fortjener stjernen.
Både Chef og ansatte er vennlige og positive.
Anbefales på det sterkeste!!!

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Kjersti K

Anmeldt 29. juli 2022 via mobile enheter

Her ble vi tatt i mot som gamle venner. Betjeningen var profesjonell og vennlig gjennom hele måltidet. Vår kelner/somilier var kunnskapsrik og korrekt. Alltid tilstede uten å være påtrengende.
Det blir for omstendelig å gå gjennom alle rettene, men «red snapper» med en pikant saus, en annen fisk som jeg har glemt navnet på (stygg som juling) tilberedt med en veloute med rester av presset kraft, var høydepunkt sammen med perfekt varmebehandlet due.
Folk som jobber innen finans snakker ofte om P/E (price/earnings). Jeg er og glad i P/E (price/eat). Her er det bare å slutte å lete etter alternativ og kjenne sin besøkelsestid.
I’ll be back!

Dato for besøk: juli 2022
Takk, 724runeh
Anmeldt 29. oktober 2015

Vi var 6 stk som skulle spise middag, to valgte tasting menyen, mens resten valgte a la carte. De to som valgte tasting menyen fikk utrolig mange retter, men mye var så spesielt at de fikk litt problemer med å spise det.
Vi som valgte fra a la carte menyen var mer fornøyd. Jeg spiste scampi med sjokolade som var en meget spesiell rett, og til hovedrett hadde jeg due. Den retten var helt fantastisk og virkelig verdig en Michelinrestaurant. Desserten var også nydelig (pistasjkake).

De ansatte var utrolig behagelige og oppmerksomme, det eneste som dro ned var at de snakket så raskt at det var litt vanskelig å forstå engelsken deres. Intimt og behagelig lokale.

Dato for besøk: oktober 2015
Takk, NinaSaki
Anmeldt 11. juni 2015

Det skulle være høydepunktet på Barcelonaturen å besøke en av Barcelonas godt over 30 resturanter med stjerne i Michelin guiden. Denne ble valgt tilfeldig, men fikk god omtale både i Michelin og i Time Out magasine. Vi gikk for en ni retter med vinpakke. Det positive først: Gode viner, god service og et stilig minimalistisk lokale. Maten var langt unna det man kan forvente. Fire av ni retter får godkjent. Hovedrettene av fisk og kjøtt var dårlig tillaget og smakløse, nærmest uspiselige. Det er potensiale her for kantarellsuppen, ostefatet og to nydelige desserter viser det, men alt i alt for 90 euro pr. person var dette ikke i nærheten av det som kan forventes. Styr unna.

Dato for besøk: juni 2015
Takk, Q1168OLfrankm
Anmeldt 20. oktober 2014

Under oppholdet i Barcelona ble jeg anbefalt denne restauranten, Vi spiste smaksmenyen med viner. Helt ok pris på mat og vin. Servicen og personalet var helt topp. Noen av rettene i smaksmenyen var ikke helt gjennomført etter min mening, den beste retten var skogdue. Bra mat, men imponerte meg ikke. Bra restaurant, men jeg forventer mer av en slik restaurant.

Dato for besøk: oktober 2014
Takk, Hallhoy

Reisende som så på Hisop, så også på

Barcelona, Province of Barcelona

Har du vært i Hisop? Del dine erfaringer!