Sigurbjorg G
Se flere hoteller i Sitges
1 629
1 629
Anmeldt 7. oktober 2017 via mobile enheter

Et koselig hotell. Deilig frokost og hyggelig betjening. Et hotell med sjel og personlighet. Blei litt skuffa da vi kom inn på rommet som var lite og uten balkong. Men etter å ha oppdaget den flotte takterassen blei det uvesentlig Badekaret kan være litt vanskelig å komme både opp i og ut av dersom du ikke er veldig sprek. Nærheten til stranden og til gamlebyen er unik.

Dato for oppholdet: oktober 2017
Takk, gunvoro361
GerenciaSitges, Gerente på Hotel Platjador, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. oktober 2017

Takk for din tilbakemelding.

Anmeldt 23. mai 2017 via mobile enheter

Vi var 3 vennepar på helgetur i Sitges og bodde på Platjadore. Et fantastisk koselig hotell veldig sentralt. Rett ved stranden og byen. Håndkler til å ta med på stranden var mulig og leie mot et depositum.
Fine store rom, rent og pent, stor og god seng. Hyggelig og behjelpelig resepsjon. Veldig god frokost med godt utvalg. Cavafrokost:)
Det beste var takterrassen med utsikt over sjøen og litt av byen. Vel verdt og nyte en flaske cava.
Et lite basseng bak hotellet som var altfor varmt og bade i egentlig.. Veldig oppvarmet.. men fint og med solsenger rundt.
Anbefaler dette hotellet!!!!

Dato for oppholdet: mai 2017
Takk, Ellbrat
GerenciaSitges, Gerente på Hotel Platjador, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. mai 2017

Tusen takk for din mening.

Anmeldt 17. juli 2016 via mobile enheter

Vi har bodd her i fire dager og kost oss veldig. Det er rent, god service, flott basseng, nært sentrum og stranda. Byen har mange flotte restauranter og butikker å by på. Deilig seng og fantastisk fro at dette blir fem stjerner!

Takk, TT71
GerenciaSitges, Gerente på Hotel Platjador, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2016

Tusen takk for din mening.

Anmeldt 14. juli 2016 via mobile enheter

Perfekt plassering for strandliv og for å vandre i det sjarmerende sentrum av Sitges. Hotellet ser beskjedent ut fra utsiden, men utseendet bedrar! Som gjest blir du møtt med herlige små og store overraskelser hele tiden. En fantastisk imponerende frokost, en fin terrasse ned basseng og herlige solstoler, antioksidantdrink utpå dagen, super ordning for lån av badehåndkler, og en fin takterrasse med bar. Vi koser oss og kommer veldig gjerne tilbake!

Takk, 638karinv
GerenciaSitges, Gerente på Hotel Platjador, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2016

Tusen takk for din kommentar.

Anmeldt 10. juli 2016 via mobile enheter

Dette hotellet har en super beliggenhet like ved stranden, samt at det er mange kafeer og restauranter i området.
Rommet var stort og renslig. Bred og god dobbelseng, og en ekstra enkeltseng. Bassengområdet var lite, skjermet og innbydende, med deilige, store sunbeds.
Personalet var hyggelige og hjelpsomme.
Vi trivdes veldig godt på hotellet og bor her gjerne flere ganger. Her får du mye for pengene.

Takk, ninai690
GerenciaSitges, Gerente på Hotel Platjador, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2016

Tusen takk for din kommentar.