“Fin stopp for å spise mat på en tur”
Anmeldelse av Mamma Mia

Mamma Mia
Vurdert som nr. 4 av 229 Restauranter i Gibraltar
Kjøkken: Italiensk
God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Sent på kvelden, Lunsj, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 7. april 2024

Dette var en fin plass å spise mat på, vi ble tatt godt imot. Og fikk servert god mat, ansatte var veldi hyggelige og ville at vi skulle føle oss velkomne. Var her med 4 venner, og vi spiste pizza. Det gikk raskt, og maten var varm☺️

Takk, Elin K

Anmeldt 7. april 2024

Fantastisk mat🥰 og hyggelige ansatte🥰 fin service❤️ hyggelig plass å spise med venninner🥰 maten kom fort🍕 og fikk plass fort😊

Takk, Dorothea S
Anmeldt 7. april 2024

god mat, ansatte var veldig hyggelig og serviceinnstilt. Bestillte Pizza nr 27, og den var veldig god. Mamma mia er en plass jeg vil anbefale til andre.

Takk, Emilie V
Anmeldt 7. april 2024

God mat, fin plass og hyggelige ansatte! Var her med 4 venninner og spiste pizza. Maten kom fort og var veldig god. De ansatte var hyggelige og ga god service!

Takk, Vilde A
Anmeldt 5. oktober 2022 via mobile enheter

Helt utrolig, her stiller de med vedfyrt pizzaovn, og så bruker de industrielt produserte pizzabunner og resultatet blir selvfølgelig bedrøvelig.

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, kristian666

Reisende som så på Mamma Mia, så også på

Gibraltar Town, Gibraltar

Har du vært i Mamma Mia? Del dine erfaringer!