De forskjellige lysene og musikken ødela hele gruven. Om du er i nærheten så er det helt greit å ta en titt. Noe langt å gå.
Spektaktulert, må bare oppleves.
Det er som å komme inn i en katedral, høyt under taket og en god akustikk. Dryppsteinene som henger og du kan få en og annen dråpe der du går. Man kan se å gå dypere inn grotten, men det er rekkverk og trapper så bare ta med barna.
Grotten er blitt ordnet slik at det arrangeres konserter etc. Stoler står i etager og det er en scene i front.
Verdt et besøk.
Anbefales for alle som besøker Gibraltar. Historien er fasinerende og utsikten er fantastisk. Det er lurt å ta taxi for det er både bratt og langt opp fjellet.
Når du først er oppe så anbefales det å ta en titt igjennom grotta, veldig stort inne og en god opplevelse.
Eneste minus siden var "lys i forskjellige farger som danset etter rytmen til en sang, dette var da litt ødelggende i forhold til bilder og atmosferen"
Fin grotte, men jeg synes det er synd man setter opp en belysning som er discopreget, det ødelegger etter min mening mye av det naturlige elementet.
Denne grotten er en av de mest spektakulære jeg har besøkt! Jeg kunne virkelig tenkt meg å høre en konsert her (som den også brukes til). Den fuktige luften, atmosfæren og fjellet i seg selv, er som i et eventyr.