Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kul plass, bra mat”
Anmeldelse av Inclan Brutal Bar

Inclan Brutal Bar
Vurdert som nr. 62 av 13 647 Restauranter i Madrid
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 15 - USD 34
Omgivelser: Centro
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Centro
Anmeldt 7. april 2019

Bestilte drikke (øl og drink), kalv, croquett, potet og bao. Alt var veldig godt, og med en litt annen vri på tapasen enn vanlig. Litt treg service, men det skyldes nok at det var veldig fullt. Anbefales å bestille bord i sesong.

Dato for besøk: mars 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 249magnuss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Inclán B, Public Relations Manager på Inclan Brutal Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. april 2019
Google-oversetting

Hi Magnus,

Thank you for visiting InClan Brutal Bar and for sharing your review with us.


We’re delighted to read that you enjoyed your experience with us and loved our dishes!


My team and I look forward to the pleasure of welcoming you back for another memorable experience!



Kind regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (3 466)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 3 466 anmeldelser

Anmeldt 2. desember 2018 via mobile enheter

Min sønn på 17 og jeg har hatt en fin helg i Madrid med fokus på Real Madrid kamp. Siste kvelden ville vi avslutte med «typisk spansk» mat. Av en slump ble vi anbefalt Inclan Brutal Bar. Vi angrer ikke et sekund! Fantastisk service og en herlig atmosfære toppet med Tapas.
Takk til GEORGE og RUBEN for fantastiske drinker (med og uten alkohol) og god mat + topp service!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, lassek2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Inclán B, Director de Relaciones Públicas på Inclan Brutal Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. desember 2018
Google-oversetting

Dear Iassek2018,

We are happy you both had a good time at Inclan Bar!

Thank you for reviewing us, and for spotlighting Ruben, George, and our drinks!

All the best,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Vi var en familie på 4 stk som dro hit første kvelden får å smake på litt forskjellige retter. Her var de fult så vi gjore lurt i å reservere bord på forhånd. Vi smakte på 6 forskjellige retter å alle var kjempe gode. Glemte heilt på ta bilde som er en skam. Men anbefales på det varmeste

Dato for besøk: november 2018
Takk, amalieolsen93
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Inclán B, Director de Relaciones Públicas på Inclan Brutal Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2018
Google-oversetting

Dear Amalieolsen93,

Thanks a bunch for reviewing Inclan and for letting us know what you think of our tapas! :)

Best regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. september 2018 via mobile enheter

Dette var så godt!
God stemning, stilig lokale, koselige servitører. Vi kjøpte supertapas på deling og alt ble laget glutenfritt, da en av oss har cøliaki. Masse god mat til veldig god pris.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Kamillasdale
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Inclán B, Director de Relaciones Públicas på Inclan Brutal Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Kamillasdale,

We are happy to know you have enjoyed your time at Inclan and our specially made tapas!

All the best,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. september 2018 via mobile enheter

Vi hadde bord kl 24.00 grunnet sen ankomst. Det var som å komme inn på et utested. Høy musikk, kjempestemning. Vi hadde et herlig måltid, og de ansatte var svært hyggelige.

Dato for besøk: september 2018
Takk, MetteNorway76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Inclán B, Director de Relaciones Públicas på Inclan Brutal Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. september 2018
Google-oversetting

Dear MetteNorway76,

We are glad to know your dinner at Inclan was a good experience!

Hope to see you soon!

Best regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Inclan Brutal Bar, så også på

 
Madrid, Madrid-regionen
 

Har du vært i Inclan Brutal Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din