Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Plaza Mayor på
fra USD 18,12
Mer informasjon
fra USD 29,00
Mer informasjon
fra USD 20,00
Mer informasjon
fra USD 59,20
Mer informasjon
Anmeldelser (26 569)
Filtrer anmeldelser
26 569 resultater
Vurdering fra reisende
11 733
9 848
4 084
695
209
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
11 733
9 848
4 084
695
209
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 26 569 anmeldelser
Anmeldt 19. oktober 2018

Det er en stor plass, men til å være Madrid så hadde jeg forventet en mer prangende plass. Det er veldig mange utesteder hvor man kan både drikke og spise både utendørs og innendørs.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. september 2018 via mobile enheter

Plassen er noe lik hva man opplever i både Roma og Venezia, men jeg synes de plassene er mer sjarmerende. Mel vel verdt en titt.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, MetteNorway76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2018 via mobile enheter

En trivelig plass i steikvarmen.
I hjertet av Madrid. Veldig turistifisert. Tok oss noe drikke her. Noe høyere priser enn ellers , servicen var ikke på topp.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, KariLindmark
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2018

Dette torget Plaza Mayor ligger veldig sentralt inntil Calle Mayor. Her er det uterestauranter rundt hele torget som er omgitt av gamle fine bygninger. Gangavstand til flere kjente steder i denne delen av Madrid. En bra samlingsplass for turister.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, 989aagel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. april 2018 via mobile enheter

Vi var her når cupfinalen skulle spilles. 1000-vis av fans fester før kampen. Dog du må hit! Her et et folkeliv uten like, masse spisesteder og øl og vin får du over alt. Mye turistfellebutikker er det også.

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, KnutM118
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser