Hyggelig Plaza sentralt i Madrid. Masse bespisningsmuligheter og god stemning selv midt på vinteren. Interessant historie også.
Det er en stor plass, men til å være Madrid så hadde jeg forventet en mer prangende plass. Det er veldig mange utesteder hvor man kan både drikke og spise både utendørs og innendørs.
Plassen er noe lik hva man opplever i både Roma og Venezia, men jeg synes de plassene er mer sjarmerende. Mel vel verdt en titt.
En trivelig plass i steikvarmen.
I hjertet av Madrid. Veldig turistifisert. Tok oss noe drikke her. Noe høyere priser enn ellers , servicen var ikke på topp.
Dette torget Plaza Mayor ligger veldig sentralt inntil Calle Mayor. Her er det uterestauranter rundt hele torget som er omgitt av gamle fine bygninger. Gangavstand til flere kjente steder i denne delen av Madrid. En bra samlingsplass for turister.
Vi var her når cupfinalen skulle spilles. 1000-vis av fans fester før kampen. Dog du må hit! Her et et folkeliv uten like, masse spisesteder og øl og vin får du over alt. Mye turistfellebutikker er det også.