Et besøk til Prado Museet er vært det. Jeg elsker Prado og det er så mye å se. Mye mer kontroll for å komme inn denne gangen og det er okai så lenge Covid-19 vedbærer-
Prado Muesumet var stort og litt for oppskrytt . vi brukte omtrent hele dagen på å komme gjennom det . Men helt greit når regnet øste ned ute
Besøkte museumet i den travleste sesongen og hadde kjøpt billetter på forhånd for å unngå kø. Vi kom dit ca kl 13 og det var ingen kø verken for å kjøpe billetter eller for å komme inn. Fantastisk flott bygg og det er lurt å bruke kart hvis du vil se alt. Hovedsakelig malerier fra 1500- til 1800-tallet. Verdt å få med seg hvis man har litt interesse for kunsthistorie.
Flott museum. Men vi hadde betalt for pay the line og måtte likevel stå i kø.
Museet. Vi hadde også betalt for 2 timer med guide men fikk 1 time og 30 minutter. Toalettene er svært skittene.
For å besøke dette museum, så må man ha god tid. Malerier av både kjente og ukjente malere. Ble dessverre litt skuffet da museet bare hadde et maleri av Rembrandt.
Men for all del. Stedet er verdt et besøk, kanskje flere besøk om man har god tid i byen.
Prado- museet er vel verdt et besøk når man er i Madrid.Masse flott å se, museet er veldig stort og det er ikke mulig å få med seg alt på et besøk.Kan absolutt anbefales.