Vi gikk ikke helt inn men hva fint å ta bilde gjennom gitteret og se inn. Stor plass. Blir å gå inn om vi besøker Madrid en gang til.
Slottet var enormt stort og flott å se på. Anbefales absolutt å se. Ikke så mange turister som man kunne forvente.
En stor del av palasset er «museum» og tilgjengelig for publikum. Pensjonister få 50% rabatt på inngangspengene. I en tredjedel av palasset var det tillatt å fotografere. I resten av palasset var det ikke tillatt med fotografering selv om vaktene ikke grep inn om man tok opp camera/mobilen. Imponerende autentiske møbler fra middelalderen. Ikke minst de kongeliges luksus. Verdt et besøk.
Litt treg kø, men ellers var opplevelsen god. Vel innenfor var det god plass og god mulighet til å velge sitt eget tempo på vei gjennom kulturskatter og fantastiske rom.
Veldig flott utsikt, ville gjerne gå inn å se, men desverre var det altfor lange kø, så vi snudde og gikk.
Fantastisk utsmykninger med mye gull og fantastiske skulpturer. Heldigvis ikke så mye folk denne dagen . Det spanske flagget vaiet på taket, kanskje Komgen var hjemme?